booking.com
Početna stranica > Novosti

Ambasada Rusije u Kanadi: Kosovo je Srbija

Ambasada Rusije u Kanadi: Kosovo je Srbija
07.12.2017. god.


Na društvenoj mreži "Tviter" Ambasada Rusije je vodila polemiku sa Odborom za spoljnu politiku Predstavničkog doma Kongresa SAD o Kosmetu.

Ambasada Rusije u Kanadi je, reagujući na antiruska saopštenja ratnog zločinca i takozvanog kosovskog predsednika Hašima Tačija tokom posete Otavi, na Tviteru iskoristila priliku da sve podseti da je Kosovo Srbija.


Prethodno su članovi Demokratske partije u Odboru za spoljnu politiku Predstavničkog doma američkog Kongresa odgovorili na Tviteru da bi "želeli da iskoriste priliku da sve podsete da je Kosovo nezavisno, a da je Krim Ukrajina".Usledio je još jedan odgovor Ambasade Rusije koja je Odboru, uz haštag #KosovoJeSrbija odgovorila: "Imate potpuno pogrešno razumevanje istorije."

   • Izvor
  • / vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Rusija će narednih meseci rasporediti sisteme „Avangard“, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin tokom govora u debatnom klubu „Valdaj“.


Izraelska vojska će pokušati da uništi PVO sisteme S-300 koje je Rusija isporučila Siriji, rekao je bivši američki vojni ataše u Rusiji, general Piter Zvak za RIA Novosti. Prema njegovim...

Rusija je oslobodila gotovo čitavu teritoriju Sirije i nije dozvolila državi da se raspadne, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin. "Tokom ovih godina oslobodili smo skoro 95% celokupne teritorije Sirijske...


Ruski predsednik Vladimir Putin smatra da je tragedija u Kerču rezultat globalizacije, uključujući društvene mreže. Sve je počelo sa tragičnim događajima u američkim školama.


Više bošnjačkih organizacija uputilo je apel ministarstvima prosvete i kulture Crne Gore da "u skladu sa svojim zakonskim oblastima i dužnostima", pokrenu postupke zabrane i uklanjanja iz školskih programa...


Ostale novosti iz rubrike »