Python
Početna stranica > Novosti

Kampanja protiv MIG-ova od strane američkih janičara Čanka i Čede

Kampanja protiv MIG-ova od strane američkih janičara Čanka i Čede
12.10.2017. god.

Kampanja protiv MIG-ova od strane američkih janičara Čanka i Čede

Imamo kod nas neprekidnu kampanju protiv onih koji su osumljičeni da su proruski nastrojeni ili pak da su patriote. Nekad smo imali natovsku kampanju blaćenja Miloševića pa posle njega Koštunice kada su okretali leđa Zapadu. Kampanja je vođena i protiv Tome Nikolića i Patrijarha jer su oni viđeni kao proruski elementi i kao protivnici evrointegracija. Danas imamo kampanju protiv Vučića kad god ode u Rusiju ili uradi nešto što zapadu ne odgovara. Pri tom ne mislimo da je ova vlast antizapadna ali je staro pravilo da ako učiniš i jedan korak mimo zapadnih mentora a u pravcu bližih veza sa Rusijom ili Kinom odmah sledi kazna u vidu otvaranja afera ili nešto slično tome. Berluskoni je bio podvrgnut brutalnoj kampanji i bio sklonjen sa vlasti jer je sa Putinom dogovorio Južni tok a slična je sudbina zadesila Šredera zbog Severnog. Upućeni znaju i da je hrvatski premijer Senader otišao sa vlasti i u zatvor jer je ušao u aranžman sa Rusima. Nekoliko vlada u Bugarskoj je palo zbog Južnog toka. Gruevski u Makedoniji je počeo da bude podrivan i rušen kad je sa Rusima i Kinezima pravio dil oko gasovoda ili železnice. Orban je ozloglašen zbog bliskosti sa Rusijom a to se i Erdoganu uzima kao najveži greh.

U Srbiji je vlast bivala izložena medijskom baražu čim bi učinila i stidljiv korak ka Rusiji i Kini. Pogledajmo samo čemu je bio izložen Koštunica ili Nikolić u vreme blagog i očajničkog zaokretanja ka Rusiji koje nekada nije prelazilo ni nivo koketiranja. Zoran Đinđić je pao kao žrtva najavljenog zaokreta u politici kada je hteo sa Šrederom da ide kod Putina i da uz pomoć ove dve zemlje pokrene pitanje Kosova pre nego što bude prekasno.
 
Danas se kampanje vode protiv onih na vlasti koji su viđeni kao proruski nastrojeni ili pak nisu zapadni igrači a to su pored Vučića, Gašić i  Vulin. Da se razumemo nikada nisam ove ljude podržavao niti glasao za njih ali je istina da se kampanje vode zbog veza sa Rusijom a da su drugi zaštićeni kao beli medvedi jer su proamerički ili prozapadni. Pri tom ne mislimo da ova vlast vodi neku antizapadnu i prorusku politiku, već samo to da se svakp namigivanje na Rusiju ili MIG kažnjavaju momentalno i žestoko.

Kampanja koja se vodi protiv ministra odbrane Aleksandra Vulina je dobila zamah nakon što su u Srbiju stigli ruski Migovi-29 i najave da će biti prikazani na vojnoj paradi 20. oktobra povodom Dana oslobođenja Beograda, upalilo se "crveno svetlo" i protiv Vulina se intezivirala kampanja koja će svoj vrhunac dostići verovatno kako se bude bližio 20.Oktobar.

Kome ne odgovara bolje nauoružana srbska vojska? Ovih dana svi hrvatski i albanski mediji su stavljeni u funkciju propagande protiv srbskog mnistra odbrane. U diskreditcju ministra odbrane uključila su se i sve NATO strukture u Srbiji, na čelu sa LSV i LDP. Sličnosti u njihovim političkim  ciljevima su očigledne.

Čankova stranka godinama se zalaže za secesiju Vojvodine i republiku Vojvodinu a Katalonski referdndum su iskoristili da "otvore" Vojvođansko pitanje. Grafiti "Vojvodina je Katalonija" koji su se pojavili u  Novom Sadu, a  za čije pisanje su "vešto podmetnuli" organizaciju“'Mlada Vojvodina“, nihovo je delo. Na zgradu u kojoj je sedište stranke Liga socijaldemokrata Vojvodie  u Novom Sadu okačena zastava španske pokrajine Katalonije pored stranačke zastave LSV. Čanak vešto i podlo pravi paralelu između Katalonije i Vojvodine, jasno stvljajući do znanja da je sledeća unutrasnja politička  tema u Srbiji "otvarnje pitanja statusa" Vojvodine. Nenad Čanak se zalaže da se Srebrenica uvrsti u udžbenike kao očit primer genocida,smatra da je Republika Srbska genocidna tvorevina i da Kosovo treba priznati kao nezavisnu državu.

Čedomir Jovanović i njegov LDP, takođe se, poput Čanka zalaže za priznavanja Kosova, takođe Srebrenicu smatra genocidom i takođe Republiku Srpsku smatra genocidnim tvorevinom. O njegovom velikom bogatstvu, opskurnim vezama sa podzemljem i sa albanskim lobistima javnost je već dovoljno upoznata. Dakle, i LDP i LSV je politički cilj rasparčavanje Srbije.

E sad, postavlja  se jos jednom pitanje : zasto su se svi hrvatski i albanski mediji, ali i hrvatski i američki lobisti Čanak i Jovanović, udruzili u kampanji i  da li je nekom jos nesto nejasno povodom napada na ministra odbrane a zapravo na ruske MIGO-ove sta će tek dešavati nakon 20.Oktobra?


Izvor: Fejsbuk profil Marko Dević


  • Izvor
  • Fejsbuk


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost