Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Humanost na delu u Vranju

Humanost na delu u Vranju
29.03.2020. god.

Od početka vanrednog stanja u Srbiji, organizacija "Pomoć bez granice" iz Vranja pruža pomoć svojim sugrađanima.

"Naši volonteri su tu svakog dana da pomognu pre svega starijima od 65 godina, kojima je zbog trenutne situacije ograničeno kretanje i izlazak iz domova" kaže koordinator udruženja Miloš Stoiljković.

Treba napomenuti i da su volonteri i aktivisti ovog udruženja mahom mladi ljudi, koji su shvatili značaj pomoći svojim starijim sugrađanima.

Ivan Trajković
 


foto: 'Pomoć bez granice'

 
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Predaja informacija koje budu na raspolaganju zemljama-potpisnicama Sporazuma o otvorenom nebu trećim zemljama, koje ne učestvuju u sporazumu, smatraće se grubim kršenjem „slova i duha“ sporazuma i to mora...


Razgovori Vlade i Mitropolije crnogorsko-primorske o Zakonu o slobodi veroispovesti biće nastavljeni kada se za to steknu uslovi, rekao je premijer Crne Gore Duško Marković.

U odnosima s Rusijom mora se uspostaviti ravnoteža između sankcione politike i saradnje u pitanjima od interesa za Evropsku uniju, izjavio je visoki predstavnik EU za spoljne poslove i...


Pandemija koronavirusa može da doprinese poboljšanju saradnje na međunarodnoj areni, a Rusija i Nemačka mogu da imaju vodeću ulogu u tome, izjavio je šef diplomatije Sergej Lavrov.

Vlada Rusije je do 1. oktobra 2020. uvela privremenu zabranu uvoza benzina, dizel-goriva i kerozina, kao i nekih drugih vrsta goriva, navodi se u saopštenju vlade.


Rusija može da doprinese rešavanju mnogih međunarodnih problema. Potreban je intenzivan dijalog između Moskve i Berlina kako bi se stvorio pozitivan dnevni red koji bi mogao da započne novu...


Ostale novosti iz rubrike »