Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Počela serijska proizvodnja aviona Su-57.

Počela serijska proizvodnja aviona Su-57.
29.07.2019. god.

Počela je serijska proizvodnja multifunkcionalnog aviona Su-57, navodi se u brošuri povodom 80 godina postojanja "Suhoj" dizajnerskog biroa.

"Multifunkcionalni vazduhoplovni kompleks pete generacije sa visokim nivom inteligencijom opreme na brodu, slabom vidljivošću, velikim linijama za presretanje vazduha i uništavanjem ciljeva na zemlji.


Krajem juna ministar industrije i trgovine Denis Manturov izjavio je novinarima da je Ministarstvo odbrane potpisalo ugovor o isporuci 76 letelica.


Ranije je Vladimir Putin, tokom sastanka sa šefovima preduzeća za odbranu, rekao da je neophodno ponovo opremiti tri avijacijska puka Vazdušno-kosmičkih snaga avionima Su-57.


  • Izvor
  • foto: © RIA Novosti / Grigoriй Sыsoev/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

 Slika prva   Pođem u prodavnicu koja je, gle čuda, nas


Istraživači u Googleu su ostali zapanjeni kada su otkrili da je softver, koji je trebao da prevede tekst sa Korejskog na Japanski jezik, stvorio i svoj sopstveni. 

Veliki broj ljudi se okupio kod zgrade libanskog parlamenta, optužujući vladu za veliku eksploziju amonijum-nitrata. Policija je odgovorila suzavcem nakon što su demonstranti bacali kamenje i pokušali da probiju ogradu. ...


Vlasti u Kijevu svojim stavom da „ne razumeju“ Minske sporazume pokazuju da ne žele da reše pitanje Donbasa, rekla je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.


Odluka američkih vlasti po pitanju kineske aplikacije za deljenje video sadržaja Tik Tok predstavlja užasan primer nelojalne konkurencije, saopšteno je iz ruskog Ministarstva inostranih poslova.


Ostale novosti iz rubrike »