BitLab hosting
Početna stranica > Novosti

Dodikov patriotizam je samo farsa, on obmanjuje narod

Dodikov patriotizam je samo farsa, on obmanjuje narod
26.02.2021. god.
"Današnji dan je pokazao da ako jutrom Milorad Dodik dobije pohvalu američkog ambasadora budite sigurni da će popodne učiniti izdaju svoga naroda. Tegeltija i Tegeltijini reprezentativci su danas u Savjetu ministara podržali još jedan ANP kojim se trasira put BiH u NATO – istakao je šef Kluba poslanika SDS u NSRS Miladin Stanić.


„Sve što smo govorili kada je krajem 2019. Milorad Dodik pristao na prvi ANP da to znači aktivaciju MAP-a i dalju integraciju BiH u NATO bez pristanka srbskog naroda, danas se pokazalo kao tačno“ – pojasnio je Stanić. 


Šef Kluba poslanika SDS kaže da je sav Dodikov patriotizam farsa a jedino što radi u kontinuitetu jeste da obmanjuje svoj narod. 

„Kakva je to podvojena ličnost kad u istom danu kad priča o samostalnosti Republike Srpske, pristaje na novi Program reformi sa NATO. To je onaj isti Milorad Dodik koji početkom sedmice priča o važnosti filma o strahotama Jasenovca a koji je Amerikancima poklonio jasenovačku građu“ – kazao je Stanić i dodao: 

„Milorade, da li je dijagnoza koju su ti vještaci propisali u suđenju sa Bosićem još na snazi? Da li važe još one poruke sa bilborda „da brzo ozdraviš“ koje su ti tvoji simpatizeri slali prije nekoliko mjeseci? Jer se šizofrene odluke koje donosiš ne mogu drugačije objasniti“ – upitao je Stanić.  • Izvor
  • Tanjug
  • foto: RTVBN/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

 Rebeka Fabrici, zamenica ambasadorke Ujedinjenog kraljevstva u Srbiji i direktor Britanskog saveta (British Co


Ne očekuje se da će se tekuća neprijateljstva između Izraela i palestinskih militanata u Gazi okončati uskoro, rekao je izraelski premijer Benjamin Netanijahu, dodajući da će "trebati vremena" da...

„Kad je objavljen rat Srbiji 1914. bila je mobilizacija srpske vojske. Kao i 1912. sve je skočilo na noge lagane. I sam sam, bez pozivanja, odjurio na mesto mobilizacije...


Ruski slikari su imali običaj da putuju Evropom i Ruskom imperijom, i da mnogo vremena provode na tim putovanjima. Pojedinci su se odvažili da radi biblijske scene otputuju na...

Komitet za međunarodne odnose Evropskog parlamenta sastavio je nacrt izveštaja u kojem su izloženi osnovni principi za izgradnju odnosa EU i Rusije.


Sedmog dana izraelsko-palestinskog konflikta, odlazeći premijer Izraela Benjamin Netanijahu rekao je da će Izrael "nastaviti da uzvraća silom" na raketne napade Hamasa.


Ostale novosti iz rubrike »