BitLab hosting
Početna stranica > Novosti

Humanitarna radionica dekupaža

Humanitarna radionica dekupaža
30.07.2021. god.

Humanitarno udruženje 'Roditeljstvo plus' i JU Narodni univerzitet iz Vranja organizovalo je Humanitarnu radionicu dekupaža.

 
Radionica je održana u petak 30. jula u prostorijama Likovne radionice u okviru Narodnog univerziteta. Predmeti nastali na radionici će biti izloženi i ponuđeni na prodaju na Humanitarnom Bazaru 7. avgusta, a sav prihod će biti uplaćen za lečenje naše sugrađanke Danice.
 
Radionicu je vodila  Marija Dejković. 

 
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

  Zorana Jovanović je mlada i veoma talentovana umetnica iz Vranja, ali su njena dela našla svoj put i na mnogobrojnim izložbama širom Srbije i regiona. Sada  sa zvanjem Mastera...


Sveti Petre, moli Boga Da se Srbi vrate svome ćiriličnom pismu.

Prvi put sam na festival fantazije u Donjecku stigla sasvim slučajno. Moj učitelj nije mogao doći, a ja sam pisala Aleksandru Igoreviču Kofmanu, iznenada čuvši: "Dođi."


Oni savršeno dočaravaju jednu od najdužih i najstrašnijih opsada u istoriji čovečanstva.

Likovna radionica, koja radi u sastavu Narodnog univerziteta u Vranju, opet radi u svojim prostorijama. Vesna Marinković Stanković, akademska slikarka i voditelj radionice, kaže da ona ima tradiciju


7. septembra u 12 časova pored spomenika Čika Miti, biće otvorena druga po redu izložba fotografija vezana za konkurs “Objektivno Vranje”.


Ostale novosti iz rubrike »