BitLab hosting
Početna stranica > Novosti

Comtrade sponzor 'Svetskog atletskog prvenstva u dvorani 2022'

Comtrade sponzor 'Svetskog atletskog prvenstva u dvorani 2022'
22.09.2021. god.
Danas je u novim prostorijama kompanije Comtrade održano druženje sa medijima, a u sklopu kojeg su direktor Preduzeća SP Atletika 2022, Predrag Momirović i direktor marketinga kompanije Comtrade Ljubomir Ristić potpisali ugovor.

Kompanija Comtrade obezbediće svu neophodnu IT opremu za organizaciju najvećeg atletskog dogadjaja ikada na našim prostorima.

„Kompanija Comtrade podržava srpsku atletiku već više od jedne decenije. Od najvećih takmičenja do škola atletike, uvek smo bili tu za „kraljicu sportova“, pa naša podrška ovom Svetskom atletskom dvoranskom prvenstvu dolazi kao prirodan nastavak saradnje. U godini u kojoj kompanija Comtrade obeležava 30 godina svog veoma uspešnog razvoja, nastavljamo da negujemo sportski duh i vrednosti, i da podržavamo one koji ih dele sa nama“, rekao je gospodin Ristić.

Ovom dogadjaju prisustvovao je i predsednik Srpskog atletskog saveza, Veselin Jevrosimović, predsednik Lokalnog organizacionog odbora, Slobodan Branković koji je predstavnike medija upoznao sa događajima koji nas očekuju u narednih šest meseci. Takođe, događaj je uveličao srpski reprezentativac, osvajač bronzane evropske medalje u skoku udalj, Strahinja Jovančević.

(SAS)

Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Delegacija Srpskog atletskog saveza prisustvovala je 27. Evropskom kongresu koji je održan 14.oktobra u Lozani, Švajcarskoj. Delegaciju su činili, predsednik SAS Veselin Jevrosimović, direktor SAS Slobodan Branković, menadžer SAS...


Srbski rvač Zurab Datunašvili osvojio je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Oslu, pošto je savladao beloruskog takmičara Kirila Maskeviča sa ubedljivih 9:1.

U nedelju, 19. septembra 2021. godine, na Adi Ciganliji u Beogradu, održano je Otvoreno Prvenstvo Srbije u triatlonu na poludistanci – 11TRI G-DRIVE u organizaciji 11Tri triatlon kluba, u...


Srbska dominacija u vaterpolu. Posle seniora u Tokiju, omladinaca na svetskom u Pragu, 17-godišnjaci pokorili su Evropu pobedivši u finalu potpuno zasluženo Grčku. U prvoj četvrtini doktorska odbrana Srbije...

U nedelju, 19. septembra 2021. godine, na Adi Ciganliji u Beogradu, održava se Otvoreno Prvenstvo Srbije u triatlonu na poludistanci – 11TRI G-DRIVE u organizaciji 11TRI triatlon kluba, u saradnji...Ostale novosti iz rubrike »