BitLab hosting
Početna stranica > Novosti

Na beogradski aerodrom sleteo avion sa još 50.000 doza vakcine „Sputnjik V“

Na beogradski aerodrom sleteo avion sa još 50.000 doza vakcine „Sputnjik V“
22.02.2021. god.

Novi kontingent od 50.000 doza ruske vakcine "Sputnjik V" stigao je jutros u Srbiju.

Odmah po sletanju vakcine će biti transportovane u Institut "Torlak" odakle će se distribuisati centrima za vakcinaciju širom Srbije.

Poslednja isporuka ruske vakcine Srbiji bila je 9. februara kada je na aerodrom Nikola Tesla iz Rusije stigla treća partija od 50.000 doza te vakcine.


  • Izvor
  • Tanjug
  • foto: © RFPI/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Poslednji antiruski koraci evropskih država mogu naterati Rusiju da izađe iz Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, izjavio je šef Komiteta za međunarodne poslove Državne dume Leonid Slucki.


Humanitarna organizacija \"Solidarnost za Kosovo\" obavestila je francuske medije o ugroženosti Visokih Dečana, jednog od najznačajnijih manastira srbskog pravoslavlja, koji je od 1999. godine konstantna meta napada terorista.

U delu vežbe „Odgovor 2021“ na „Pasuljanskim livadama“ učestvovalo je više od 1.000 pripadnika Vojske Srbije, oko 200 pripadnika Policije i više od 140 borbenih sredstava i sistema.


U ime Ruske Pravoslavne Crkve sastanku su prisustvovali predsednik Odeljenja za spoljne crkvene veze Moskovske Patrijaršije Mitropolit volokolamski Ilarion i njegov zamenik, protojerej Nikolaj Balašov.

Ukrajina razrađuje odbrambene scenarije u „slučaju ruske agresije“ bez uključivanja oružanih snaga saveznika, rekao je komandant Operacije združenih snaga (u Donbasu) Ukrajine Sergej Naev, odgovarajući 


Ukrajinski konzul Aleksandar Sosonjuk uhapšen je u Sankt Peterburgu dok je od Rusa dobijao poverljive podatke, navodi se u saopštenju FSB-a. Radi se o informacijama sadržanim u baz


Ostale novosti iz rubrike »