BitLab hosting
Početna stranica > Novosti

Kako organizovati prevoz do aerodroma u metropolama u zemlji i okruženju?

Kako organizovati prevoz  do aerodroma u  metropolama u zemlji i okruženju?
20.10.2023. god.

Aerodromi su ogromne vazduhoplovne luke, uglavnom biseri metropola, smešteni na njihovim obodima kako avioni ne bi remetili život u jezgru velikih gradova. Zbog takvog položaja, do njih je nekada lakše, nekada teže stići. Iako su u metropolama na raspolaganju i autobuski gradski prevoz i tramvaji, metro, u nekima brodovi, ipak nije jednostavno krstariti gradom i stići do aerodroma. 

Sigurno da postoje direktne linije iz grada do aerodroma, međutim, treba se snaći i stići do njihovih početnih stanica,  te je neophodno naoružati se strpljenjem i spremiti se za avanturu i istraživanje različitih vrsta prevoza do aerodroma. Postoji jedna vrlo jednostavna varijanta koja isključuje sve ove prethodne, a to je kombi prevoz do aerodroma.

Najpovoljniji prevoz iz Beograda do aerodroma „Nikola Tesla“

Ukoliko niste iz Beograda, nego iz nekog drugog našeg grada, delovaće preterano da se toliko razmišlja o prevozu do aerodroma i planira unapred, isto kao i samo lat sa aerodroma. Ovo ni malo nije preterivanje, svako ko je bar jednom leteo sa beogradskog aerodroma zna da dolazak do njega ni malo nije jednostavan, da postoji više načina od gradskog prevoza, preko posebne linije i taksi prevoza, prevoza kombijem i na kraju ostaje izbor da putnici idu sopstvenim autom. 

Nema putnika koji pred put ima dovoljno vremena i komfora da sebi dozvoli da mu dolazak do terminala traje nekoliko sati, a ako se iz Beograda uputite na aerodrom „Nikola Tesla“ koji je samo 18 km udaljen od grada, putovanje stvarno može da traje  2-3 sata, nekada je prosto neverovatna gužva na auto-putu do aerodroma. Od gradskog prevoza postoji brža varijanta, a to je odlazak taksijem, mnogo je komfornije zato što taksi dolazi na adresu i vozi do samog terminala, ali je daleko daleko skuplje, pa jedna vožnja iz Beograda do aerodroma može da košta i 50 eura. 

Danas su sve popularniji tzv. transferi, kombi prevoz do Beogradskog aerodroma, organizuju se za manje grupe putnika i dostupni su svakog dana u nedelji 24 sata.

Kako da ugovorite transfer odnosno kombi prevoz do aerodroma?

Transfer je sve popularnija reč u oblasti prevoza putnika, jednostavno odgovara usluzi da se putnici prebacuju sa svog odredišta do željene destinacije. Transferi do aerodroma, ne samo beogradskog, nego i aerodroma u okruženju poput aerodroma u Budimpešti su sve popularniji, uz ovu vrstu prevoza do aerodroma putnici imaju apsolutnu sigurnost da stižu na vreme zato što prevoz za njih organizuju ljudi koji se odgovorno bave transferima putnika, znaju optimalno vreme potrebno da se stigne do aerodroma, prate uslove na putu i brinu o svemu što treba da doprinese što udobnijem i što manje stresnom dolasku do aerodroma. 

Veoma je važno da se udobno i rasterećeno stigne na let, iz tog razloga je ovakav prevoz do aerodroma sve popularniji i sve dostupnji. Ugovara se vrlo jednostavno, jedan od načina je da se ugovori putem sajta, minimum dan ranije, u sezoni se brzo popune mesta, pa je dobro rezervisati čim se rezerviše let, ako se odlaže može i da se izgubi mesto u  kombiju. Još jednostavniji način da se rezerviše kombi prevoz je preko Vibera, Skajpa i WhatsApp-a, takođe, rezervacije se vrše dan unapred, nekada ima mesta i u tim poslednjim satima pred let, sve zavisi od opterećenosti leta, od sezone, svakako, ne košta ništa i tada da se pokuša rezervacija, ako je već zaboravljeno unapred, samo se izbegava vreme za rezervacije od 22h do 8h, zato što Call centar sigurno ne radi, pa nema ni ko da odgovori. 

Ukoliko je reč o naručenom transferu, vozilo dolazi na naučenu adresu u vreme dogovara, za aerodrom u Beogradu to je najmanje dva i po sata od poletanja. Cene su vrlo povoljne, zavise od toga da li su u  jednom pravcu ili i povratku i iz kog dela grada se kreće do aerodroma.

 

Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Priprema deteta za letovanje na moru može biti uzbudljiva, ali i stresna aktivnost za roditelje, pogotovo ako je to prvo putovanje sa mališanom. Ključ je u tome da se...


Najposećenija banja među domaćim turistima, i po mnogima najlepša, već decenijama unazad nosi nadima Kraljica banja. Vrnjačka Banja je jednako posećena kako među mlađom pop

Ako prvi put posećujete Beograd i želite da za kratko vreme steknete uvid u burne istorijske periode koje su se odrazile na njegov današnji izgled, možda je najkraći put...


Akcija ulaska u rezervate prirode u zamenu za praznu PET ambalažu


Fotografije na Instagramu Sergeja Dolje više liče na pejzaže sa drugih planeta nego na prizore iz Rusije (što zapravo jesu). Ovo su samo neki od njegovih snimaka.


Ostale novosti iz rubrike »