BitLab hosting
Početna stranica > Novosti

Originalni pokloni za žene poslovne partnere

Originalni pokloni za žene poslovne partnere
27.08.2023. god.

Dame se  skoro  svakodnevno suočavaju sa poslovnim  izazovima, mnogo većim no muškarci, prvenstveno zbog toga što je za njih teško uskladiti privatne obaveze sa poslovnim. Žena mora   svakodnevno da planira do detalja i traži kompromise, na uštrb poslova u kući i poslova u firmi.

Kako bi sebe relaksirala od svakodnevnog stresa ona će  se i na poslu okružiti detaljima koji je opuštaju, stvoriće atmosferu u kojoj se oseća relaksirajuće, potpuno u svojoj koži.  Uskladiće ambijent sa bojama koje su joj omiljene, a onda će prostor osvežiti detaljima poput dekorativnih predmeta kao što su slike, kalendari, ogledala, lampe. Njen poslovni sto je posebna priča, na njemu će se uz rokovnike i kancelarijski pribor naći i probor za obrok, žene izbegavaju instan obroke, pa će se na njihovom stolu naći kutije za hranu, termosi i šolje za zdrave napitke, ali i kozmetički pribor bez koga ne može da se zamisli radno okruženje moderne dame.

Ovo deluje vrlo zahtevno, pa žene su perfekcioniste, međutim, to znaju i oni koje interesuje distribucija i prodaja jedinstvenog reklamnog materijala, prilagođenog samo ženskim potrebama. 

Kakav poslovni poklon pokloniti poslovnoj saradnici? 

Ne mogu se originalni pokloni za modernu poslovnu ženu naći na svakom koraku, zato što nju ne interesuje ono što je komercijalno, pa svaki poslovni partner mora da se potrudi i istraži ponudu za kupovinu originalnog poslovnog poklona. Istraživali smo na internetu i našli distributere koji se bave ovom vrstom prodaje, iznenadili smo se šta se sve nalazi u njihovom katalogu i koliko misle o svakom momentu ne samo poslovnih dama, već i muškaraca. Prvenstveno smo pozitivno iznenađeni činjenicom da se u svakoj kategoriji proizvodi rade i od bio razgradivih materijala kao što su papir, pluta i bambus.

Bez obzira da li je reč o šoljama, termosima, kutijama za hranu sa priborom za jelo, ili je reč o neophodnom kozmetičkom priboru poput ogledala, seta za nokte, distributeri brinu i o tome da su ti proizvodi ekološki, što im svakako daje na vrednosti, pa osim materijalne promovišu i moralnu dimenziju i svest o zaštiti okoline koja je veoma bitna u današnjem poslovnom svetu, i ne samo u poslovnom, već uopšte bitna. 

Bambus kao materijal favorit za originalni reklamni materijal

Svrha reklamiranja ne treba da bude samo darivanje radi darivanja, još jedna poslovna ideja ili obaveza, već da pokloni nose simboliku povezanosti sa osobom kojoj se poklanjaju, što znači da važnim poslovnim partnerima, posebno ukoliko su dame, treba poklanjati nešto što apsolutno odgovara  ličnosti, eleganciji ili njenim poslovnim afinitetima.

Teško je naravno doći do informacije šta bi to bilo, pa je mnogo jednostavnije nabaviti nešto od originalnog reklamnog materijala, originalnom i posebnom poklonu ne može da odoli ni jedna žena. Danas originalno podrazumeva da je pravljeno od materijala koji nije komercijalizovan, a to znači da nije od plastike ili keramike, već od nekog materijala iz prirode, a tu se nameće bambus koji sve više osvaja prodaju originalnog reklamnog materijala.

On je mek, lako se oblikuje pa za njega ne postoje granice, sve što treba da se nađe na jednom kancelarijskom stolu može biti izrađeno od bambusa, bilo da je reč o kancelarijskom materijalu široke potrošnje poput olovaka, rokovnika, planera, kalendara, držača za telefone ili je reč o originalnim detaljima poput slušalica, punjača za telefon, pribora za jelo, ali i kozmetičkog pribora bez koga se ne može zamisliti poslovno okruženje jedne žene. Što se tog kozmetičkog pribora tiče, nezaobilazne su turpije za nokte, zajedno sa ostalim priborom za nokte, žene pridaju veliku važnost urednosti noktiju, znaju da kažu da su oni njihovo ogledalo, a svakako da uvek uz sebe imaju i jedno svoje malo ogledalo u kutiji od bambusa. 


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Ministru u Vladi Srbije zaduženom za odnose sa dijasporom Đorđu Milićeviću danas je zabranjeno da zapali sveću i položi cveće na spomenik žrtvama ustaškog logora Jasenovac. Rekli su mi...


Potencijalni odgovor Izraela na iranski napad nije ograničen samo na udare protiv proiranskih snaga u Siriji – Izraelci bi mogli da doprinesu destabilizaciji juga zemlje, posebno provincije Es-Suvajda.

Teheran je upozorio zapadni Jerusalim na odmazdu, obećavajući \"mnogo opsežnije\" odbijanje


Iranski vrhovni vojni komandant obećao je \"opširniji\" odgovor u slučaju budućih napada Izraela


Olaf Šolc je okrivio Moskvu za visoke cene energije i inflaciju u zemlji


Ostale novosti iz rubrike »