BitLab hosting
Početna stranica > Novosti

„Ono što se dešava i način na koji se Crna Gora želi pokoriti beogradskom i moskovskom režimu je perfidna igra skrivena ispod skuta SPC“

„Ono što se dešava i način na koji se Crna Gora želi pokoriti beogradskom i moskovskom režimu je perfidna igra skrivena ispod skuta SPC“
07.07.2020. god.
"Ono što se dešava i način na koji se Crna Gora želi pokoriti beogradskom i moskovskom režimu je perfidna igra skrivena ispod skuta SPC", rekao je ministar odbrane Crne Gore Predrag Bošković tokom rasprave u Skupštini.


"Svi pokušaji od 2006. na ovamo sa istom matricom, malo drugačijom logistikom, korišćenja drugih proksija u Crnoj Gori, prije svega političkih partija su se pokazali kao jadni i osuđeni na poraz", rekao je Bošković tokom rasprave o predlogu Zakona o vojno-obavještajnim poslovima, prenosi RTCG.


Prethodno je poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović kazao je da se nekome žuri da se što prije izglasa zakon.

Bošković je odgovorio da se "ponavlja scenario" kao i 2016. godine, samo na drugi način.

"Da bi se opravdala uložena sredstva u disciplinovanje Crne Gore da slijepo slijedi naloge sa drugih adresa onda je u ovom periodu igra zaigrana sa drugim proksijem u Crnoj Gori koji pod plaštom ikona i svetaca pokušava taj isti scenario koji se ponavljao 2016. da sada sprovede na potpuno drugačiji način", dodao je on.

"I 30. avgusta će znati prije svega da izaberu zbog sebe i svojih porodica ono što je najbolje i što ih vodi u civizilovano društvo", rekao je Bošković.
 


  • Izvor
  • Tanjug
  • foto: gov.me/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Jedan od velikih izazova sa kojima se suočavaju transatlantski partneri je promena snaga u svetu zbog „ponekad vrlo agresivnog ponašanja Rusije“, izjavila je nemački kancelar Angela Merkel.


Stalni predstavnik Rusije u UN Vasilij Nebenzja zamerio je zapadnim kolegama u Savetu bezbednosti na nespremnosti da saslušaju neprijatnu istinu o događajima u Ukrajini.

U Republiku Srbiju danas je stigao novi kontigent od 104.130 vakcina kompanije "Fajzer-Biontek", koje su dopremljene na Institut za virusologiju, vakcine i serume "Torlak", prenosi Tanjug.


„Gospodin Incko ne poznaje strukturu Dejtonskog sporazuma na osnovu kojeg je on visoki predstavnik“, rekao je danas gostujući na BHT televiziji, predsjednik Ujedinjene Srpske, Nenad Stevandić.

Pentagon je optužio Rusiju za navodno kršenje mehanizma za sprečavanje slučajnih sukoba između snaga u Siriji, navodi se u tromesečnom izveštaju generalnog inspektora Ministarstva odbrane SAD o operaciji „Nepokolebljiva...


Povodom najnovijih polemika koje su izazvale neke crkvene aktivnosti i prikazivanja istih, podsjećam javnost da su vrata Crkve, kao i uvijek do sada, otvorena za sve dobronamjerne goste, vjernike...


Ostale novosti iz rubrike »