BitLab хостинг
Почетна страница > Новости

Кризно комуницирање

Кризно комуницирање
31.01.2020. год.
Највећа опасност за губитак стеченог угледа организације је кризна ситуација. Криза је непланирани и нежељени изразито негативни процес који траје одређено вријеме. Кризни негативни утицај може угрозити дугорочни опстанак организације.

На који начин предвидјети кризне ситуације, правилно се припремити за излазак из кризе, на прави начин комуницирати са медијима и осталим циљним јавностима у току трајања кризне ситуације, можете сазнати на једнодневном семинару „Кризно комуницирање" који организују Агенција за развој и сарадњу Церебра Бања Лука, Јеврејски културни центар Арие Ливне и Pro public д.о.о., 22.02.2020. године (субота), у периоду од 10:00-18:00 часова. Семинар ће се одржати у Бањој Луци, у просторијама Јеврејског културног центра, Гавре Вучковића 2.

Кроз „Кризно комуницирање" ће вас водити Весна Рачић, ПР манагер са 20-огодишњим искуством у струци.

Овај једнодневни семинар ће бити састављен од теоријског и практичног дијела, гдје ће предавач са полазницима, кроз интеракцију, проћи кроз основне појмове кризе, начине припреме и израде кризних планова комуницирање, начине предвиђања кризних ситуација, реакција на кризне ситуације према различитим јавностима, начине обликовања позитивног става према насталој кризној ситуацији...

Реченица „Немам коментар" продубљује, а не побољшава кризну ситуацију.

Цијена котизације за семинар „Кризно комуницирање" је 92,00 КМ.

У цијену котизације је урачунат материјал за предавање, пропратни материјали, ручак, кафа (чај), сок, вода.

Рок за пријаву учешћа на семинару је 17.02.2020., а рок за уплату котизације је 20.02.2020. године. Котизацију уплаћујете након достављеног предрачуна.

Број мјеста је ограничен.

Пријаву вашег учешћа можете извршити онлине, путем образца на сљедећем линку:

https://docs.google.com/forms/d/16MJuvWmSxQdj-tzvnS2QCB8UsrZrW8_IOzDvIXQu29k/edit

За све додатне информације можете да нас контактирате на број 065/850-300 или на маил seminari.propublic@gmail.com

Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ

 Без обзира да ли планирате дипломске или мастер студије, или сте већ у пословном свету па желите да се усавршавате, неопходна је воља и рад на себи како бисмо...


Марков научни интерес укључује дискретну оптимизацију и операциона истраживања

Летњи дани испуњени су сунцем, морем, базенима, али се код неких јавља и благи осећај нервозе и стегнутости, а то су углавном они које чека једна велика промена –...


Profesor Alek Kavčič, iz istoimene Fondacije, održao je danas predavanje u Vranju na temu besplatnih udžbenika i obrazovanja  u Srbiji.

Ова Басна говори као су се три вола удружила и дошла на планину гдје има “доста траве и воде”. Када се појавио вук и хтио да их поједе, сложни...Остале новости из рубрике »
BTGport.net - у1
Русија у XIX веку

СЛИКА СЕДМИЦЕ

WEB SHOP
WebMaster

ДјЕВОЈКА ДАНА