BitLab хостинг
Почетна страница > Коментари

КОМЕНТАРИ

Сутра 20. 07. 2015 . године испред зграде Владе Републике Србије у Београду штрајк глађу Славице Јовановић новинарке и књижевнице због прогона који је доживела од чланова Србског Покрета Обнове у трајању од 25 година

19.07.2015. год.
  Сутра 20. 07. 2015 . године испред зграде Владе Републике Србије у Београду штрајк глађу Славице Јовановић новинарке и књижевнице због прогона који је доживела од чланова Србског Покрета Обнове у трајању од 25 година Сутра 20. 07. 2015 године  испред зграде Владе Републике Србије у Београду започињем најављени штрајк глађу о којем је обавештена и Управа Полиције за град Београд Одељење за јавни ред и мир због политичког прогона чланова СПО и Црногораца који окупирали сам врх  србијанске полиције шпијунирајући......

Како то да је управо Владимир Беба Поповић експресно дао фотографије и имена осумњичених за атентат на Зорана Ђинђића РТС -е ? Исти тај Владимир Беба Поповић пореклом је Црногорац из околине Подгорице кога још зову и "америчка звечка" а био је саветник и Зорана Ђинђића (а како га је саветовао тако је и прошао ) и Мила Ђукановића мрзитеља Срба и Православља; али како се говори у заједничком су "дуванском диму криминала "И како то да Црногорац Беба прозива управо Србе и баш њему западњаку смета ЈСО и Србин Милорад Улемек који да је хтео да буде криминалац не би седам пута био рањен на ратишту . Владимир Беба Поповиц Црногорац Милогорац не може ни сам себе да саветује јер му је без икаквог подсмеха рођени брат и рођен и умро као редардиран , док је још ишао у школи у Јагодини , а кажу да му и ближи чланови родбине имају психичких тегоба!
Добио је задатак од Запада да демонтира Србијанске Службе Безбедности и расформира до до тада најелитнију Јединицу ѕа Специјалне Операције ЈСО обучену да се супродстави сваком насиљу , агресији и терористимУ том грму лежи зец ЈСО је Српски , а ко су Црногорци показали су своје . право америчко лице . Милогорци исто као и Шиптари не воле Православце!
(Slavica Jovanovic, 20.07.2015. 13:20:02) [14222]
Pisao sam komentera apsolutne podrske ali Redakciji to ne odgovara pa su odbili uz obrazlozenje da sam,navodno nesto slicno pisao !? Bog ti Slavice dao zdravlja i snage da izdrzis i ne posustanes u borbi da se strani agenti raskrinkaju...a rasvetle afere koje su zakuvali !

(sofronije 13om, 21.07.2015. 00:38:44) [14224]
Pomozite ovoj ženi, ona je jako bolesna. Tuga kako nam ljudi pucaju po šavovima.
(grom, 21.07.2015. 11:56:52) [14225]
gospodja je bolesna ili debelo plaćena da iznese ovakve lazi na racun spo i vuka dali dotična gospodja ima za to dokaze sigurno jeda joj se nista od ovog sto je napisala nije desilo gospodja jos ucenjuje trazi puštanje legije iz zatvora sa ovom bolesnom zenom neko vesto manipuliše neko kog je uhvatila panika od otvaranja tajnih dosijea pisanje ove zene nena veze sa stvarnoscu spo i vuk nisu nista od toga sta je ova zena napisala
(desanka, 21.07.2015. 14:01:47) [14226]
Ова жена је болесна, погледајте које постове објављује! Обседнутост Вуком Драшковићем је болесна, а жеља за рехабилитовањем убице Зорана Ђинђића срамна! Време је да се ова помахнитала и болесна жена склони са улица, јер је питање тренутка када ће ногог да повреди!
(Петар Миладиновић, 21.07.2015. 15:28:00) [14227]


ДА СЕ ВУК ДРАШКОВИЋ ШТО ХИТНИЈЕ ИСПОРУЧИ ХАГУ ПЕТИЦИЈУ ПОТПИШИТЕ ОВДЕ ! http://www.peticije24.com/108163

(Slavica Jovanovic, 21.07.2015. 19:52:57) [14229]ДРАГАН ХАЗЛЕР ЈЕДАН ОД ОСНИВАЧА ХРВАТСКЕ АКАДЕМИЈЕ ЗНАНОСТИ И
УМЕТНОСТИ ДИЈАСПОРЕ И ПРЕДСЕДНИК ХАЗУДА ПРЕДЛАЖЕ ХРВАТСКОМ ПРАВОСУЂУ
ДА СЕ НАПИШЕ ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ ВУКА ДРАШКОВИЋА И ЗЛОЧИНА ЊЕГОВЕ
ПАРАВОЈНЕ ФОРМАЦИЈЕhttp://www.cro-eu.com/forum/index.php?topic=3269.msg9164 #msg9164

(Slavica Jovanovic, 21.07.2015. 19:54:54) [14230]
Злочини Видака оца Вука Драшковића који је у Крагујевцу и на Миљевини наредио стрељање 25. 000 српске деце као партизански командант!


http://www.vaseljenska.com/vesti/zlocini-vidaka-oca-vuka-draskovica/
(Slavica Jovanovic, 21.07.2015. 20:00:55) [14231]


ПЕТАР МИЛАТОВИЋ ОСТРОШКИ КЊИЖЕВНИК У ОТВОРЕНОМ ПИСМУ ВУКУ ДРАШКОВИЋУ " ЈУНАЦИ НЕ ПРЉАЈУ РУКЕ СА НЕЉУДСКОМ ЧАПРОМ " ! ОБЈАВЉЕНОМ 1990 . ГОДИНЕ

Отворено писмо Вуку ДрашковићуЈунаци не прљају руке са нељудском чапром!Самопоштовани Вуче Драшковићу (Браншковићу, Бог ти дао онолико памети колико недостаје твом дрилованом мозгу.

Хвала ти због псовања мог мртвог оца којег је убила комунистичка Удба 1977. године, као и толико честитих Срба по свету.

Хвала због псовања моје мајке. Моја мајка, у тренуцима док јој син слуша и премерава дубину људске плиткоће, у тешким мукама преживљава своје последње овоземаљске дане у Подгорици.

У накнадном телефонском разговору обећао сам ти да ћу ти због овога потражити очи. Обећао сам и поново ти понављам: ни комунистичка полиција, ни конвертитска стража то неће спречити лисицо, звана Вук.

Хвала твојој жени Даници што је потврдила своје неваспитање и убедила ме да је иза лажне шминке аморфна маса једне клуподерке, коју је неко преварио, или она мисли да све око себе превари у њену позваност да од комунисте прави „националисту“, а код људи (где их има, а има их још!) зна се где је шта и шта ко ради кад нешто прави! У накнадном телефонском разговору, правдајући се, почео си да избегаваш одговор на моје конкретно питање: Вуче Драшковићу, ко ме псовао из твоје куће пре два минута! Знаш да си почео да врдаш. Опоменуо сам те: Вуче, уопштавање је незнање! Скоро плачним гласом, како и приличи кукавицама и моралним мизеријама, жалио си се да си окружен: Арнаутима, Хрватима, Словенцима... Није ме из твоје куће псовао ни Шиптар, ни Хрват, ни Словенац, а можда и јесте баш Шиптар у твом присуству из твоје куће док спремате неку нову чорбу целом српском народу!

Зам да ћеш сервилно молити да ти опрос- тим кад се лично први пут сретнемо, било у отаџбини, било у иностранству. Знам да ћеш се позивати на светосавску ширину...

Што се тиче опроштаја, немој да страхујеш узалуд. Опростио сам ти, али ти, сигурно, нећу никада заборавити! Дакле, заслужене батине си мимоишао. Ово друго нећеш никада избећи, као што си вешто избегао наш сусрет кукавички алармирајући полицију од страха и ангажујући ноторне кукавице из твоје страже.

Уосталом, Вуче, јунаци не прљају руке са нељудском чапром!

Што се тиче оног другог, нећеш бити оригиналан. Пре тебе су твоји лоши учитаљи (комунисти) све што им није по вољи бранили идеолошким штитом. Ти ћеш сада, познајући твој систем манипулација, овај случај свести у национални оквир и покушаћеш да се заштитиш националним штитом. Само једно немој да заборавиш: никада нисам и никада нећу респектовати комунистичко „светосавље“ из простог разлога што је тај бедни сурогат негација самог светосавља!...

Претпостављаш, Вуче, да овај честити српски народ није више спреман да слуша неку проститутку како му трабуња о моралу... Исто као што није уопште спреман да мирно слуша како лупеж блебеће о поштењу, убеђујући поштен народ да је непоштен... Баш у оној мери у којој није спреман да га школски примери ругоба убеђују да су лепи и како је народ ружан.

Питаш се: какве сада ово има везе.. Има и те какве!

С обзиром на то да су узроци и последице твоје у теби, осећам моралну обавезу пред собом, тобом и народом да те натерам да их препознаш у себи из два разлога!

Први, који не мора бити први по важности, је тај што их не знаш. Други, опет не мора би- ти други већ обрнуто, је тај што народ , можда, не зна.

У првом случају незнање те не оправдава, што је теби као правнику, познато, већ напротив.

Уколико знаш, а незнање је намерно, теже по оног ко сноси последице сопствених узро- ка.

У другом случају, ако ти можда знаш да то тајиш од народа у намери да будеш „вођа“ и ако је у питању утаја, сложићеш се, постајеш најгора вашарска прођа.

И у једном и у другом случају консеквен- тност је неизоставна. Поткрепимо ово чиње- ницама заједнички, на срећу народа којем је превише илузија.

Вуче, кад некоме украдеш идеју јави по- краденоме да си то урадио и смерно се изви- ни да не би покрадени затражио одговарајућу сатисфакцију...

Сећаш ли се приче о ономе кога су пот- крадали, а пкрадени бивоа све богатији, а лу- пеж све сиромашнији? Ниси се сетио? Штета.

Е, Вуче, да не држимо читаоце у неизвесности...


Наиме, после мог предавања у Дому Српског културног клуба „Свети Сава“ (Хокстон парк) у Сиднеју 3. фебруара 1990. године (то је онај Дом у који си одбио да уђеш јер је тамо слика ђенерала Драже Михаиловића!), али ниси одбио новац за „националне послове“ да би га касније присвојио!), ја сам, говорећи о „Светосављу данас“ покренуо петицију у корист Николе Каваје... С обзиром да је предавању присуствовао Драган Барјактаревић, помоћник главног и одговорног уредника „Дуге“ да о покретању петиције обавести тебе и војводу др Војислава Шешеља. Касније ме обавестио да ти је то пренео у Београду, као и то да си ти само ћутао!

Вероватно си и војводи то прећутао, али ниси био лењ него си обавестио Николу Кавају о покретању петиције у његову корист. Наравно, то си приказао као твоју иницијативу, али уз један мали превид са само шест месеци закашњења! Наиме, равно шест месеци пре твог „обавештења“ Каваји, исти Никола је обавештен о покретању петиције, а та петиција се зове ЛОВ НА ТИТА и сада је у штампи романсирана исповест српског командоса Николе Каваје, чије излажење, у издању београдског издавача „Досије“, ти хоћеш да спречиш опробаним стаљинистичким средствима, али то ти је само узалудан покушај и ништа више!

Вуче, веруј ми, не бих ти ништа замерио да си ме обавестио. Не бих дозволио да се угруваш, већ бих порадио да то испадне као твоја идеја. Уосталом, не би то био први пут, али да не ситничаримо. Само сада нећу, часну ти реч дајем, да дозволим даљу крађу, јер лупеж мисли да му је покрадени вечити дужник, а то је, да те подсетим, логика последњих у селу сељака и у школи пропалих ђака, стокупљевина с коца и конопца, од зле мајке и горега оца!

Дакле, по питању петиције не дозвољавам да ме дрско крадеш. Требаш да се постидиш испред огледала које није урамљено никак-вим (унапред договореним) могућностима.

Уколико се не постидиш покушаћеш да се браниш у стилу: па, исто смо мислили... Ма је ли? А како то испада да смо исто мислили после предаје моје књиге ЛОВ НА ТИТА издавачу (АИЗ Досије, поштански фах 45, 11001 Београд 6) и то баш кад је процес припреме за штампу у јеку. Па када си видео писма (ти знаш чија!) позеленео си и импутираш ми „одлазак на ручкове“ што си ти чинио по Аустралији, узимајући им новац и обећавајући им функције у новој држави. Јер, Вуче Браншковићу запамти: Петар Милатовић никада није наплаћивао своје моралне обавезе као ти што уновчаваш своје „српство“. Управо сам ја тај који је од себе давао одувек и морално и материјално, али како нисам властољубив – теби нисам давао... Сада ни Срби у расејању више неће давати једном преваранту који им подмеће кукавичје јаје и за целу Аустралију овлашћује најнеморалније особе, кумове Воју Стилиновића и Милену Аџић, брачни пар, па им јадно несрећно дете не зна да ли оца да зове тата или куме..., који су прво сачекали да се у Господу упокоји Владика Петар (Банкеровић) да би сервирали небулозу небулозу о опроштају греха, знајући добро да им нико не верује...

Овлашћујеш, Вуче, такве моралне мизеријеу име СПО, чији је члан тада био и др Војислав Шешељ, оне исте који су ширили удбашке дезинформације: Шешељ убијен у Шведској, Шешељ пуцао у Драшковића и да не набрајам небулозе и дрскости лудака којима сам ускратио право да присуствују мојим предавањима по Аустралији.

Најмање ће Срби имати разлога да пуне Даничину врећу без дна када им је јасно како си се понео поводом антисрпске представе „Свети Сава“ чији су режисери у Тирани и Техерану...

Следимо ли твоју „одбрану уметничког стваралаштва“ испада да је требало подржати највећи злочин у историји светске културе на врху Ловћена кад је, на српску срамоту, промовисано усташко-комунистичко чудовиште.

Сваки онај ко је допринео прекидању шамарања српског образа заслужује да се назове јунаком на бранику српске истине!

Сваки онак ко под плаштом „уметничког стваралаштва“ прља образ целокупној српској историји, запамти Вуче Драшковићу, заслжује тешку казну. Кад то буде јасно свим квазисрбима и антисрбима неће нико шамарати српски образ после обилних количина соли на отворене српске ране...

А те отворене ране дежурни јањичари, као што си ти, само продубљују! Под изговором некакве катарзе и отрежњења од пијанства заблуда четнички покрет сада браниш ти који си писао о „четничким клањима“.

Твој бивши идол, србогладни србождер Јосип Броз, двоструки злочинац (ратни и мирнодопски), да је жив био би далеко лукавији од тебе. Он би сада јавно напао партизанство и одао признање четништву само да би задржао власт безвлашћа до голотиње моралног бешчешћа. Ти слично поступаш и теби слични дежурни јањичари, међу којима теби дајем сваки могући примат.

Сада га нападаш после смрти. Само си заборавио да је Броз за српски народ умро 2. новембра 1941. године кад је целом српском народу зарио двосекли нож у леђа и то онај нож којег је с једне стране држао Кремљ,а с друге Ватикан. Садаје тај нож у квазинационалним рукама!

Да бих спречио манипулацију из 1941. године силом прилика смо сучељени.

Наиме, ја Петар Милатовић, четнички син, који сам Тита одувек мрзео и презирао у далеко већој мери него што си га ти волео, мораћу да га браним од тебе и теби сличних, јер даије било таквх јањичара, партизанских синова, садашњих Тројанских коња пред српским бедемима, не би српски народ у двадесетом веку прогонио своје најоданије синове, а устоличавао пробисвете и протуве.

Сачувај ме Боже комунистичког национализма и конвертитског светосавља у служби Даничине вреће без дна!

Брзо оздрављење од каријеристичке параноје искрено ти желим.

Објављено :

Самоуправа, година CX број 8 (1163), Нови Сад, октобар 1990., стр. 23)

(Slavica Jovanovic, 21.07.2015. 20:03:34) [14232]


ДА СЕ ВУК ДРАШКОВИЋ ШТО ХИТНИЈЕ ИСПОРУЧИ ХАГУ ПЕТИЦИЈУ ПОТПИШИТЕ ОВДЕ ! http://www.peticije24.com/108163
(Slavica Jovanovic, 21.07.2015. 20:05:19) [14233]
Комунистичка УДБА се плаши предстојег отварања тајних досијеа , па зато у јавност протура овако болесне тектов својих сарадника чија су мета , Вук и СПО . Комуњаре , нећете спречити отварање тајих досијеа , то је неизбежно и спасоносно за Србију !

(Никола Савић, 21.07.2015. 23:55:22) [14234]
Razumem ja i bolest i iskompleksiranost i frustriranost ali ova gospođa baš preteruje. Ovoliku količinu mržnje, verske i nacionalne netrpeljivosti, laži i nebuloza u životu nisam videla.
A tek kontradiktornosti ima u ovom tekstu na pretek. Ispade da službe bezbednosti štite stranku (SPO) čiji su čelnici i članovi najviše ispaštali od torture istih tih bezbednosnih službi (?!); jedina su stranka koja zahteva već godinama otvaranje tajnih dosijea pa ako sarađuju sa bezbednosnim služama, kako gospođa navodi, zašto bi sami sebi jamu kopali (?!); navodi da je ravnogorka a po njoj najveće zlo ovog sveta su SAD, ako nije obaveštena najveći saveznici tokom rata Draže Mihailovića i Ravnogoraca su upravo ti "zli" Amerikanci,...
Zato bih zamolila nekog da gospođu što pre odvede na lečenje, postoje ustanove za ljude sa ovakvim dijagnozama. Iskreno od srca joj želim sreću u lečenju!
(Lela, 22.07.2015. 13:59:03) [14235]


А ДА УМЕСТО ХАГА ВУКА ПОШАЉЕМО У " ЛАЗУ ЛАЗАРЕВИЋ " ДА СЕ ОВАЈ СТРАНИ ПЛАЋЕНИК И НАЈПОЗНАТИЈА" ЖЕНА У ЦРНОМ " ЛЕЧИ ОД БОЛЕСНЕ МРЖЊЕ И ПЉУВАЊА СРБА

ДА СЕ ВУК ДРАШКОВИЋ ШТО ХИТНИЈЕ ИСПОРУЧИ ХАГУ ПЕТИЦИЈУ ПОТПИШИТЕ ОВДЕ ! http://www.peticije24.com/108163

(Slavica Jovanovic, 23.07.2015. 06:28:26) [14237]


ДА СЕ ВУК ДРАШКОВИЋ ШТО ХИТНИЈЕ ИСПОРУЧИ ХАГУ ПЕТИЦИЈУ ПОТПИШИТЕ ОВДЕ ! http://www.peticije24.com/108163

(Slavica Jovanovic, 23.07.2015. 06:32:15) [14238]


ДА СЕ ВУК ДРАШКОВИЋ ШТО ХИТНИЈЕ ИСПОРУЧИ ХАГУ ПЕТИЦИЈУ ПОТПИШИТЕ ОВДЕ ! http://www.peticije24.com/108163

(Slavica Jovanovic, 23.07.2015. 06:34:31) [14239]


ДА СЕ ВУК ДРАШКОВИЋ ШТО ХИТНИЈЕ ИСПОРУЧИ ХАГУ ПЕТИЦИЈУ ПОТПИШИТЕ ОВДЕ ! http://www.peticije24.com/108163

(Slavica Jovanovic, 23.07.2015. 06:36:45) [14240]Сви коментари и поруке објављени на wеb порталу су приватно мишљење аутора и коментатора и не представљају ставове власника wеb портала, његове администрације и редакције mojeNovosti.com
Детаљније о условима коришћења
Препоручујемо да се региструјете за унос коментара >>

Оставите Ваш коментр

:) :D ;) B-) :P :-o :( x-(


Сви коментари

BTGport.net - у1
9. мај, Дан побједе над фађизмом

СЛИКА СЕДМИЦЕ

WEB SHOP
WebMaster

ДјЕВОЈКА ДАНА