BitLab хостинг
Почетна страница > Услови коришћења

Услови коришћења

Коришћењем или приступањем wеb порталу eNovosti.info прихватате поштовање Услова коришћења овог wеb портала.
 1.  Сви коментари и поруке објављени на wеb порталу су приватно мишљење аутора и коментатора и не представљају ставове власника wеb портала, његове администрације и редакције eNovosti.info.
   
 2. Власник eNovosti.info и редакција не одговарају за тачност, потпуност и истинитост садржине постављених порука и коментара, нити ставова изнетих у њима.
   
 3. Коришћењем овог wеb портала обавезујете се да нећете постављати поруке или коментаре који садрже увреде, претње, псовке, порнографију, вулгарне изразе, клевете, позиве на насиље, изражавање националне нетрпељивости, називање припадника других националности погрдним именима. Сви облици националне, расне, верске, сексуалне, родне и било какве друге мржње и/или нетолеранције су забрањени.
   
 4. Информација из приватног живота, односно лични писани запис (писмо, дневник, забелешка, дигитални запис и слично), запис лика (фотографски, цртани, филмски, видео, дигитални и слично) и запис гласа (магнетофонски, грамофонски, дигитални и слично) - не може се објавити без пристанка лица чијег се приватног живота информација тиче, односно лица чије речи, лик односно глас садржи, ако се при објављивању може закључити које је то лице.
   
 5. Лични писани записи не могу се објавити ни без пристанка онога коме су намењени, односно онога на кога се односе, ако би објављивањем било повређено право на приватност или које друго право тог лица.
   
 6. По пријави или сазнању да је на wеb портал eNovosti.info постављен, противно тачкама 4. и 5. материјал који представља информацију из приватног живота, односно лични писани запис, запис лика и запис гласа, администратори eNovosti.info ће приступити његовом уклањању без одлагања. Корисник који је одговоран за постављање овог материјала надокнадиће eNovosti.info сву штету проузроковану на овај начин.
   
 7. Није дозвољена употреба материјала који су заштићени ауторским правом, осим уколико имате одговарајуће овлашћење за коришћење туђег ауторског дела. Власник и редакција eNovosti.info не одговарају за такве материјале, а одговорност ће сносити искључиво корисник који их је поставио. По пријави или сазнању да је на wеb портал eNovosti.info постављен материјал чије коришћење представља повреду туђег ауторског права, администратори eNovosti.info ће приступити његовом уклањању без одлагања. Корисник који је одговоран за постављање туђег ауторског материјала надокнадиће eNovosti.info сву штету проузроковану на овај начин.
   
 8. Оглашавање било које врсте није дозвољено укључујући, али не ограничавајући се на комерцијално, политичко и религиозно оглашавање и пропагирање. Постављање линкова еxтерних wеб адреса у контексту текста или дискусије је дозвољено, осим уколико се ради о рекламирању.
   
 9. Намерно и систематско ометање других корисника неће бити толерисано, а корисник који се понаша супротно овим Правилима употребе биће санкционисан.
   
 10. Корисничка имена која су увредљива или су усмерена против неке особе или групе ће бити избрисана.
   
 11. Уколико видите коментар или поруку за који сматрате да је у супротности са овим Правилима употребе, без обзира да ли је упућен вама или неком другом кориснику, или сматрате да је непримерен, увредљив, да има недозвољен садржај, да је у питању спам или нешто друго од претходно наведеног, молимо вас да обавестите администратора.
   
 12. Власник и редакција eNovosti.info немају обавезу да појединачно образлажу разлоге за уклањање порука и задржавају право да укину сваки налог корисника који крше Правила употребе, без претходног обавештења.
   
 13. Бановање (санкционисање) корисника може да буде у трајању од 1, 7, 30 дана или трајно. Отварање новог налога корисника који је привремено или трајно санкционисан није дозвољено и неће бити толерисано.
   
 14. Корисници који злоупотребе приватне поруке за слање порнографског материјала, претње, вређање и ометање корисника биће удаљени као корисници wеб портала. Неопходно је да нас прималац таквих порука обавести о томе слањем одговарајуће поруке администратору wеb портала, коме можете писати и уколико имате питања или вам је потребна нека помоћ.
   
 15. Корисници који остављају коментаре на wеb порталу и пишу под псеудонимом не могу бити дискриминисани у односу на оне који су објавили своја имена.
   
 16. У поступку регистрације бирате своје корисничко име. Помоћу корисничког имена се региструјете. У циљу ваше заштите и заштите ваших података обавезујете се да своју шифру нећете открити другим лицима осим администратору eNovosti.info. Такође се обавезујете да не користите налоге других лица. Препоручујемо да шифра за ваш налог буде сложена и оригинална.
   
 17. Приликом регистрације за wеb портал eNovosti.info пристајете да администрацији сајта оставите личне податке које прикупљамо само ради Ваше регистрације и у другу сврху се не могу користити.
   
 18. У потпуности сте одговорни за тачност података које сте проследили о себи. Свака информација за коју власник wеb портала или редакција eNovosti.info оцене да је непристојна и у супротности са постављеним Правилима употребе биће уклоњена са или без претходног обавештења корисника.
   
 19. eNovosti.info  штити приватност корисника у највећој могућој мери. eNovosti.info се обавезује да приватне податке корисника неће дистрибуирати другим лицима, осим уз дозволу корисника, или у случају тешког кршења Правила употребе или незаконитих активности корисника.
   
 20. Напомињемо да се сваки коментар или порука, ваша IP адреса чувају за случај да ваша порука, коментар или налог буду укинути због грубог непоштовања и кршења Правила употребе.
   
 21. Упозоравамо да је забрањено неовлашћено скидање и коришћење у било које сврхе текстова и фотографија који буду постављени на wеб порталу. Сваки корисник који на овај начин повреди туђе ауторско право одговоран је за сву штету коју eNovosti.info претрпи и дужан је да је надокнади.
   
 22. Власник и редакција eNovosti.info задржавају право промене Услова коришћења wеб портала без упозорења корисницима. eNovosti.info могу да обавесте кориснике путем е-поште поруке или објављивањем на wеб порталу. Коришћењем било ког садржаја на wеb порталу сматра се да сте упознати са најновијим правилима.


BTGport.net - у1
Русија у XIX веку

СЛИКА СЕДМИЦЕ

WEB SHOP
WebMaster

ДјЕВОЈКА ДАНА