Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Palma: Svi da pokažu rezultate!

Palma: Svi da pokažu rezultate!
30.05.2020. god.

 Na lokalnim izborima u Jagodini pod rednim brojem 1 je lista pod nazovom “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija – Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – Aleksandar Vučić – Srpska napredna stranka”. Tim koji u Jagodini vodi Dragan Marković Palma počeo je predizbornu kampanju u domovima kulture u jagodinskim selima Dragoševac, Kolare i Glavinci. Tribine su počele uz poštovanje svih zdravstvenih mera i na ulazu u salu su svima deljene zaštitne maske, rukavice i dezinfekciona sredstva, a u salama je bilo do 100 ljudi.

 

“Kampanja na društvenim mrežama je jedno, a ono što vidite svojim očima i što se zovu dela je nešto drugo i realnost. Vaše oči niko ne može da prevari. U našem timu za lokalne izbore u Jagodini je 210 ljudi, lekara, socijalnih i prosvetnih radnika, privrednika, poljoprivrednika, inženjera, sportskih, kulturnih i turističkih radnika. To je tim ljudi koji svi imaju svoje uspešne karijere, radna mesta i ne treba im ni radno mesto, ni službeno vozilo, Sve imaju. A došli su u domaćinsku stranku da pomognu svojim građanima. U Jagodini nema plata za članove gradskog veća, dnevnica za odbornike, nema putnih troškova i kafanskih računa. U Jagodini budžet troše oni koji pune budžet, a to su građani. Ova koalicija je iz domaćinske kuće, koja ne odvaja sela od grada i ravnomerno razvija i sela i grad. Ja sam da se u izbornoj kampanji takmičimo, šta si radio, šta je tvoj program i šta ćeš da radiš u narednom vremenskom periodu, a ne da se blatimo i napadamo”, izjavio je nosilac ove liste na lokalnim izborima u Jagodini, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. “U Jagodini je koalicija SPS – Jedinstvena Srbija zajedno na listi sa Srpskom naprednom strankom zato što smo sve zajedno radili na dobrobit građana sa odbornicima SNS i dogovarali se”, rekao je Marković.

 Na republičkom nivou je najdugovečnija koalicija na srpskoj političkoj sceni Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma pod rednim brojem 2. Šta je radio Ivica Dačić ? Da li možete da se setite nekog ministra u poslednjih 20 godina ko je toliko država obišao, a u povratku kada podnosi izveštaj kaže “ta i ta država je povukla jednostrano proglašenu nezavisnost takozvanog Kosova i tako 18 puta”.  Ja ne znam nijednog takvog, a dugo sam u politici. I ti međunarodni odnosi nikada nisu bili bolji, a to oseća i grad Jagodina. 

 Dolazi nam nemački investitor, kompanija Fišer koja će zaposliti 300 radnika i proizvodi auspuhe za BMW i njihov gazda kada je bio u Jagodini rekao je ”dolazim u grad koji se brzo razvija u ekonomskom, sportskom i kulturnom smislu i koji vodi računa o svim svojim građanima”. U narednih 15 – ak dana kamen temeljac položiće austrijski ŠIDEL koji prozivodi mašine za tešku industriju i zaposliće 100 radnika”, kazao je Marković.

 

Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Ruska nacionalna avio-kompanija "Aeroflot" objavila je da za ovu godinu potpuno ukida redovni saobraćaj na svojim linijama iz Moskve za Tivat.Ministarstvo zdravlja Vlade Republike Srbije saopštilo je da su u Srbiji u poslednja 24 časa potvrđena 254 nova slučaja zaraze koronavirusom, na osnovu 8.768 testiranih uzoraka.

Pokušaji uplitanja u unutrašnje poslove Tajvana, koji Peking smatra svojom teritorijom, može skupo koštati SAD, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Kine. Ministarstvo je posavetovalo američkog ministra zdravlja da se...


Potezi NATO-a u uslovima nedostatka dijaloga sa Rusijom stvaraju preduslove za rast potencijalnih sukoba, uključujući i na Baltiku, izjavio je u intervjuu za Sputnjik direktor Drugog evropskog odeljenja Ministarstva...


Ostale novosti iz rubrike »