Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Zabrana rada kafića i restorana

Zabrana rada kafića i restorana
21.03.2020. god.


Premijer Srbije Ana Brnabić izjavila je za RTS-a da zabrana rada kafića i restorana stupa na snagu u subotu u 20 časova

Ona je rekla da je posle konsultacija s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, doneta odluka da se ide na još restriktivnije mere u borbi protiv širenja koronavirusa u Srbiji.Saopštila je da će danas na sednici Vlade biti doneta i odluka da se zabrani okupljanje više od pet ljudi.

   • Izvor
  • Tanjug
  • foto: srbija.gov.rs/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Mlada džez vokalistkinja Sofija Knežević bila je izuzetno produktivna tokom pandemije.   


Ministarstvo zdravlja Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su od poslednjeg izveštaja testirani uzorci 21.476 osoba, od kojih su 6.842 nalaza pozitivna na koronavirus.

Medicinski deo Kriznog štaba je bio jednoglasan u predlogu rigoroznijih mera protiv koronavirusa, iako nije usvojeno sve što je predloženo, rekao je za RTS epidemiolog Predrag Kon dodajući da...


Od podne Klinika za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju KCS u Zvečanskoj postaje kovid bolnica, saopštio ministar Zlatibor Lončar.

Ministarstvo finansija Vlade Republike Srbije saopštilo je da se Srbija, nakon sedam godina pauze, uspešno vratila na dolarsko tržište hartija od vrednosti radi prevremenog otkupa obveznica iz 2011. godine...


 Američki razarač "Džon Mekejn", koji je narušio rusku granicu na


Ostale novosti iz rubrike »