BitLab hosting
Početna stranica > Novosti

Velika Putinova konferencija za štampu biće održana 19. decembra

Velika Putinova konferencija za štampu biće održana 19. decembra
22.11.2019. god.


Velika konferencija za štampu, koju Vladimir Putin tradicionalno održava svake godine, zakazana je za 19. decembar, navodi se na internet stranici Kremlja.

Akreditacija novinara je započela i trajaće do 17. časova  5. decembra. Dozvola za učešće može se dobiti samo putem internet stranice www.kremlin.ru (prezident.rf).

"Predaja zahteva ne znači automatsku akreditaciju. Lista akreditovanih novinara biće objavljena 13. decembra", navodi se u saopštenju.

Ove godine konferencija za štampu će se održati po devetnaesti put. Po pravilu, predsednik države najpre izražava glavne ekonomske i socijalne pokazatelje. Nakon toga predstavnici medija dobijaju mogućnost da postavljaju pitanja.


2018. godine konferencija je trajala skoro četiri sata.


Konferencija za štampu iz 2008. bila je rekordna u trajanju, kada je predsednik za 4 sata i 40 minuta odgovorio na 106 pitanja.


  • Izvor
  • foto: © RIA Novosti / Natalья Seliverstova/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE


Od suda u Kaliforniji zatraženo je da prisili "Gugl" da ukloni "Telegram" iz svoje prodavnice "Plej stor", zbog tvrdnji da se aplikacija koristi za podsticanje nasilja. Pravni izazov odražava...

Odnosi Moskve i Teherana neće zavisiti od "hirova" Sjedinjenih Američkih Država koje pokušavaju da naruše partnerstvo dve zemlje uvođenjem nelegalnih sankcija, izjavio je ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.


Ako Sjedinjene Američke Države ukinu sankcije Iranu, Teheran će se vratiti primeni nuklearnog sporazuma (JCPOA) i dodatnom protokolu sa Međunarodnom agencijom za nuklearnu energiju (IAEA)

Rusija se nada da će se Sjedinjene Američke Države vratiti Zajedničkom sveobuhvatnom akcionom planu (JCPOA) o iranskom nuklearnom programu, što je uslov da Iran izvrši obaveze, rekao je ministar...


Moskva i Teheran zainteresovani su za potpuno obnavljanje nuklearnog sporazuma između Irana i drugih učesnika, izjavio je ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. "Danas je jedna od najvažnijih tema zadatak spasavanj...


Ostale novosti iz rubrike »