Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Velika Putinova konferencija za štampu biće održana 19. decembra

Velika Putinova konferencija za štampu biće održana 19. decembra
22.11.2019. god.


Velika konferencija za štampu, koju Vladimir Putin tradicionalno održava svake godine, zakazana je za 19. decembar, navodi se na internet stranici Kremlja.

Akreditacija novinara je započela i trajaće do 17. časova  5. decembra. Dozvola za učešće može se dobiti samo putem internet stranice www.kremlin.ru (prezident.rf).

"Predaja zahteva ne znači automatsku akreditaciju. Lista akreditovanih novinara biće objavljena 13. decembra", navodi se u saopštenju.

Ove godine konferencija za štampu će se održati po devetnaesti put. Po pravilu, predsednik države najpre izražava glavne ekonomske i socijalne pokazatelje. Nakon toga predstavnici medija dobijaju mogućnost da postavljaju pitanja.


2018. godine konferencija je trajala skoro četiri sata.


Konferencija za štampu iz 2008. bila je rekordna u trajanju, kada je predsednik za 4 sata i 40 minuta odgovorio na 106 pitanja.


  • Izvor
  • foto: © RIA Novosti / Natalья Seliverstova/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Ambasador Rusije u Vašingtonu Anatolij Antonov upozorio je na raketnu trku u naoružanju u Evropi.


Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je snimak raketne probe nove rakete sistema za protivraketnu odbranu na poligonu Sari-Šagan u Kazahstanu. U saopštenju se navodi da je lansiranje bilo uspešno i da...

Ruska kosmička korporacija „Roskosmos“ počeće 2021. godine sa primenom programa „Sfera“, koji predviđa stvaranje satelitske grupe od više od 600 kosmičkih objekata, saopštio je direktor korporacije Dmitrij Rogozin


Bezbednost u Evropi ne može se garantovati bez uspostavljanja poverenja u odnosima sa Rusijom, rekao je predsednik Francuske Emanuel Makro nakon sastanka sa premijerom Estonije Jurijem Ratasom u Parizu. ...

Ministar odbrane Aleksandar Vulin, zajedno sa komandantom RV i PVO general-majorom Duškom Žarkovićem, obišao je 204. vazduhoplovnu brigadu na vojnom aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici.


Na današnjoj sednici Narodne skupštine Republike Srbije izabrana je nova Vlada, a za premijerku je izabrana Ana Brnabić.   Za mini


Ostale novosti iz rubrike »