booking.com
Početna stranica > Novosti

Wikipedia pokrenula svoju društvenu mrežu

Wikipedia pokrenula svoju društvenu mrežu
19.11.2019. god.
Ako su vam dosadile slike mačaka i lažne vesti na Fejsbuku, kao i "poplava" selfija na Instagramu, Imamo dobre vesti za vas: najveća besplatna enciklopedija Vikipedia je pokrenula svoju društvenu mrežu.
 
Nazvana jednostavno WT:Social, ova mreža ima izgled sličan Facebooku, ali se uvek prikazuju najnovije objave, i nema reklama. Za razliku od Facebooka, korisnici prate "teme interesovanja" kao i SubWiki tekstove.
 
Do sada je aktivno oko 160 hiljada korisnika, ali se za sada novi korisnici stavljaju na listu čekanja. U slučaju male donacije, odmah postajete član nove društvene mreže. Wikipedia planira da finansira rad mreže samo od donacija, i kaže da nikada neće biti reklama.
 
Ivan Trajković
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Njegovo preosveštenstvo Episkop dioklijski g. Metodije predvodiće sjutra krsni hod ulicama Bara, nakon molebna koji će se služiti u Sabornom hramu Svetog Jovana Vladimira, sa početkom u 18 časova,...


U okviru redovne letačke obuke, vazduhoplovi Vojske Srbije 22. i 23. januara 2020. godine, u vremenu od 13 do 19 časova izvršiće više sletanja i poletanja sa helidroma „Banjički...


Pre trideset godina, 22. januara 1990. godine komunisti su izgubili monopol nad vlašću u Jugoslaviji, a na Balkanu su se pojačale etničke i nacionalne suprotnosti.


NATO se upušta u vrlo opasnu igru širenja operativnih aktivnosti na dve nove sfere - kosmos i sajber prostor, izjavio je ministar spoljnih poslova RusijeSergej Lavrov.


Ostale novosti iz rubrike »