booking.com
Početna stranica > Novosti

Poplava USB kopija

Poplava USB kopija
29.10.2019. god.
Smartfoni, tableti, prenosni računari kao i razne vrste gedžeta koriste memorijske kartice ili prenosne diskove. 
 
Imajući u vidu veličinu ovog tržišta, ne čudi da postoji čitava industrija "lažne" memorije, u kojoj se okreću milijarde dolara. Naime, postoji neverovatan broj kopija memorijsku kartica, USB stikova i USB hard diskova poznatih proizvođača. Ove kopije po pravilu imaju daleko manji kapacitet podataka od onog navedenog na kućištu. Da stvar bude još gora, mnoge od ovih lažnih memorija sadrže i viruse i malver "pravo iz fabrike".
 
Takođe, kopije po pravilu imaju vrlo jeftine komponente, pa su vrlo spore u kopiranju i čitanju fajlova, a često se dešava i gubitak podataka, ili sama memorija postane nečitljiva.
 
Ivan Trajković
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Microsoft je zvanično predstavio budući izgled nove Xbox konzole, koja će se (verovatno) zvati Series X.  


Iako su sve  društvene mreže najavile oštru borbu protiv manipulacija i lažnih vesti, u susret (mnogobrojnim) izbornim kampanjama u 2020 godini, situacija nije baš tako jasna.  

Ako tragate za jedinstvenim doživljajima onda će vam i jedno nođenje u ovim objektima pružiti nesvakidašnje zadovoljstvo. I još nešto, vrlo važno, ni jedna varijanta nije skuplja od sto...


Glavna znamenitost Jakutska u ovo doba godine je, naravno, hladnoća. Ako želite kompletan doživljaj najbolje je da dođete krajem decembra, u januaru ili februaru. Tokom tih meseci temperatura se...Ostale novosti iz rubrike »