booking.com
Početna stranica > Novosti

RT: „Hevi metal“ verzija govora šesnaestogodišnje Grete Tanberg o klimi u UN-u

RT: „Hevi metal“ verzija govora šesnaestogodišnje Grete Tanberg o klimi u UN-u
29.09.2019. god.


Ako ste mislili da govor ekološke aktivistkinje Grete Tanberg u UN-u ne može da bude više apokaliptičan, vreme je da se preispitate. Na internetu je osvanula „det metal“ verzija govora švedske devojke.

Pesmu je producirao muzičar i jutjuber Džon Malosk, koji kaže da ga je nastup Tunbergove u UN-u inspirisao da napravi metal verziju. Posebno ga je nadahnuo deo govora u kom ona poručuje: „Želim da paničite!“. U pesmi se ponavlja većina njenog govora, samo uz dodatni smrtno-apokaliptučni zvuk koji sve pretvara u zastrašujući novi žanr "eko-det metala".Govor šesnaestogodišnjakinje koji uključuje takve dramatične fraze kao što su „masovno izumiranje“, „kako se usuđujete?“ i „nikada vam nećemo oprostiti!“ zvuči još brutalnije u ovoj adaptaciji, pretvarajući je u istinitu propoved o smrti i razaranju.

Izvor: Vostok / RT
 


  • Izvor
  • / vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Nju Delhi razmatra učešće u ruskim naftnim i gasnim projektima na Arktiku jer bi saradnja sa Moskvom mogla da otvori ogromne mogućnosti za Indiju u regionu bogatim resursima. "Uspostavljamo saradnju...


Odbor za spoljne poslove Predstavničkog doma Kongresa SAD uputio je državnom sekretaru Majku Pompeu obavezujući poziv na saslušanje kako bi pružio informacije u vezi s naredbom predsednika Donalda Trampa...

Mehanizam rešavanja sporova sa Iranom, koji su pokrenule Francuske, Nemačka i Velika Britanija, može prouzrokovati nekontrolisani krah nuklearnog sporazuma, rekao je stalni predstavnik Rusije pri UN Vasilij Nebenzja.


Turske snage za specijalne operacije stigle su u Tripoli, prestonicu Libije, radi zaštite činovnika Vlade Fajeza Saradža, javlja televizija „Al Arabija“.

Izmene u ruskoj Vladi verovatno neće dovesti do promena tih akcija koje preduzima Vašington protiv Moskve, izjavio je državni sekretar SAD Majk Pompeo u intervjuu novinaru Toniju Kacu.Ostale novosti iz rubrike »