booking.com
Početna stranica > Novosti

Drugi protest #1od5miliona u Vranju

Drugi protest #1od5miliona u Vranju
01.02.2019. god.
Na današnjem skupu govorili su dr Vukašin Antić i profesorka Ekonomskog fakulteta u Nišu Dr Tamara Milenković Kerković.U Vranju je večeras održan drugi po redu protest #1od5miliona.

Za razliku od prošle nedelje kada je bilo nekoliko stotina okupljenih, ovog petka je prisustvovalo više od hiljadu građana.

Na današnjem skupu govorili su hirurg dr Vukašin Antić i profesorka Ekonomskog fakulteta u Nišu Dr Tamara Milenković Kerković.

Dr Antić je ukazao na loše stanje u zdravstvu kao i na loš materijalni položaj lekara i medicinskog osoblja.

Profesorka Milenković je navela da su protesti važni za našu decu i budućnost Juga i cele Srbije.

Naredniorotest #1od5miliona u Vranju je zakazan za sledeći petak 8. februar.

I. Trajković /VOM
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Američki predsednik Donald Tramp demantovao je tvrdnje lista „Njujork tajms“ da su Sjedinjene Američke Države pojačale sajber napade na Rusiju.


Zdravstveno stanje generala Ratka Mladića je loše i preti mu veliki rizik od srčanog i moždanog udara, rekao je njegov advokat Branko Lukić na statusnoj konferenciji pred Mehanizmom u...

Ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov izjavio je da je za poboljšanje odnosa Rusije i SAD-a neophodno boriti se protiv rusofobije i razvijati poslovne kontakte.


U Nacionalnom parku „Sutjeska“ na Tjentištu obeležena je 76. godišnjica od Bitke na Sutjesci, u kojoj je poginulo više od 7.000 boraca Narodnooslobodilačkog pokreta.  

Sjedinjene Američke Države su ponovo produžile isključenje Iraka iz sankcija na isporuku energenata iz Irana, saopštio je predstavnik Stejt departmenta.


Snage Baltičke flote nadgledaju radio-elektronsku situaciju u oblasti NATO vežbi, navodi se iz Nacionalnog centra za upravljanje odbranom Ruske Federacije. "Da bi se odmah reagovalo na moguće hitne slučajeve i...


Ostale novosti iz rubrike »