booking.com
Početna stranica > Novosti

Turska predložila izraelskom ambasadoru da napusti zemlju

Turska predložila izraelskom ambasadoru da napusti zemlju
15.05.2018. god.


Ankara je izrazila želju da ambasador Izraela napusti zemlju, saopštio je za RIA Novosti predstavnik turskog ministarstva spoljnih poslova.

„Ambasador Izraela je obavešten o povlačenju na konsultacije ambasadora Turske u Tel Avivu. Takođe je izražena želja da se izraelski ambasador vrati u svoju zemlju“, rekao je predstavnik turskog ministarstva spoljnih poslova.
Ranije je portparol turskog Ministarstva spoljnih poslova saopštio da je izraelski ambasador pozvan na razgovor u Ministarstvo.

Erdogan je u ponedeljak saopštio da je Ankara donela odluku da povuče svoje ambasadore u Vašingtonu i Tel Avivu na konsultacije zbog ubistva 59 Palestinaca od strane izraelskih snaga.  • Izvor
  • / vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

 Jelena Žarić Kovačević, poslanica SNS pitala je danas u Parlamentu da li je osnivanjem Đilasove  Stranke slobode i pravde prekršen Zakon o političkim strankama, odnosno deo o osnivanju i...


U "Sevmaš" zavodu porinuta je atomska podmornica-nosač "Belgorod" projekta 09852

Vladimir Zelenski je pobedio Petra Porošenka u drugom krugu predsedničkih izbora, saopštila je Centralna izborna komisija Ukrajine nakon obrade 100 odsto glasačkog materijala.


Demokratski front obavještava javnost da je na jučerašnjem sastanku lidera parlamentarne opozicije i pokreta „Odupri se“ dogovoreno da se otkaže mirni protest koji je bio zakazan za 9. maj,...Ostale novosti iz rubrike »