booking.com
Početna stranica > Novosti

Završene pristupne saobraćajnice Krimskom mostu

Završene pristupne saobraćajnice Krimskom mostu
14.05.2018. god.


Pristupne saobraćajnice Krimskom mostu sa strane poluostrva su u potpunosti završene, saopštio je Komitet za saobraćaj Republike Krim.


„Sama pristupna saobraćajnica Kerču (četiri trake u dva smera, dužine 8,6 kilometara) je u potpunosti gotova. Ona će za saobraćaj biti otvorena u isto vreme kao i Krimski most“, rekli su u pres-službi.

Juče je u Kerču pušten u saobraćaj novi nadvožnjak koji je izgrađen iznad pristupne saobraćajnice mostu kako bi se osigurala veza između rejona Aršincevo i centra grada Kerča.

Ne planira se otvaranje novih nadvožnjaka i puteva u području pristupne saobraćajnice — sva rešenja su već realizovana. Ukupno su izgrađena tri nadvožnjaka i pet puteva. Put koji će povezati Krimski most i auto-put u izgradnji „Tavridu“ već je ograđen, ofarban, postavljeni su rasveta, zidovi za zaštitu od buke i saobraćajni znaci. Oko puta je posađena trava.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

   • Izvor
  • foto: © RIA Novosti / Alekseй Malьgavko/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Ruski inženjeri razvili su potpuno nove protivmere za bilo koji strani raketni štit, rekao je predsednik Vladimir Putin novinarima, dodajući da je rusko postojeće naoružanje takođe nadograđeno kako bi...


Američki predsednik Donald Tramp je obećao da će sarađivati sa obe strane u Kongresu kako bi uveo Turskoj „snažne sankcije“, nakon što je turska vojska pokrenula operaciju protiv Kurda...

 Kako izgledaju insignije „žezal“ i „deržava“ za koje je ruski car Ivan Grozni verovao da imaju lekovitu moć?


Evropska unija treba da razmisli o saradnji s Evroazijskom ekonomskom unijom i o realizaciji koncepta Evroazije, od Lisabona do Vladivostoka, ako ne želi da se pretvori u zadnje dvorište...

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da američki vojnici nemaju obavezu da štite bezbednost granice Sirije s Turskom i da treba da odu odatle.


Ukrajinski ministar spoljnih poslova Vadim Pristajko namerava da na sastanku Saveta ministara spoljnih poslova Evropske unije pozove partnere da „pritisnu“ Rusiju po pitanju rešavanja sukoba u Donbasu.


Ostale novosti iz rubrike »