booking.com
Početna stranica > Novosti

Peking se protivi bilo kakvim jednostranim sankcijama

Peking se protivi bilo kakvim jednostranim sankcijama
04.08.2017. god.


Peking se protivi bilo kakvim jednostranim sankcijama, uključujući i novi američki zakon o pooštravanju ograničenja prema Rusiji, Severnoj Koreji i Iranu, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Kine.

„Smatramo da rešavanje sporova koji proističu između različitih zemalja treba da se realizuje na osnovu uzajamnog poštovanja kroz odgovarajući ravnopravni dijalog“, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut


Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut  • Izvor
  • foto: cnn.com/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je nakon pregovora sa japanskim premijerom Šinzom Abeom da je sastanak održan u poslovnoj i konstruktivnoj atmosferi.U prvoj polovini ove godine održaće se međunarodna vežba "Slovensko bratstvo", u kojoj učestvuju padobranci iz Rusije, Bjelorusije i Srbije, saopštilo je Ministarstvo odbrane Ruske Federacije. "Na sastanku

Vašington nastavlja da pronalazi razloge da novi sastanak predsednika Rusije i SAD Vladimira Putina i Donalda Trampa ne bude održan, izjavio je zamenik šefa ruske diplomatije Sergej Rjabkov.


Ministar odbrane Aleksandar Vulin sastao se danas u Beogradu sa generalnim direktorom Međunarodnog vojnog štaba NATO-a general-potpukovnikom Janom Bruksom. Tokom sastanka razmatrana je aktuelna situacija na Kosovu i Metohiji....


Ostale novosti iz rubrike »