booking.com
Početna stranica > Novosti

RTRS i u oktobru najgledanija u Republici Srbskoj

RTRS i u oktobru najgledanija u Republici Srbskoj
02.11.2015. god.

Podaci Agencije Nilsen potvrđuju - Radio-televizija Republike Srpske i dalje je najgledanija u Srbskoj, prema kojoj je udio RTRS-a u ukupnoj gledanosti u Srbskoj bio 18,26.

Dnevnik 2 ove televizije u 19:30 i tokom oktobra bio je najgledanija emisija.


 

Računica  Agencije Nilsen  za posljednjih deset mjeseci pokazuje da od 1. januara do 1. novembra ove govine udio RTRS-a, po istom osnovu, iznosi 16,48.

 

 

   • Izvor
  • RTRS


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

      1. Da li je teško voditi Jutarnji dnevnik toliko dugo? 1.Jutarnji dnevnik i vesti, u okviru Jutarnjeg programa, vodim i uređujem od 2009.godine. U poslednjih godinu - dve samo uređujem...


Anti-NATO protest, Jelena Milić i susreti Vučića, Đukanovića i Rame u Londonu neke su od tema kojima sam se bavio u monologu emisije #Globalno, bacite pogled.

U sredu, 4. novembra od 20 časova, gost na aranđelovačkoj televiziji "Sunce" biće predsednik Srbskog pokreta Dveri Boško Obradović. U emisiji "Aktuelno" biće govora o političkoj situaciji u Srbiji, radu...


Pogledajte gostovanje portparola Zavetnika, Milice Đurđević, na Radio Televiziji Republike Srpske  (RTRS) večeras od 20:50 u emisiji “Ljudovanje”, autora i voditelja Veselina Gatala.  

Program Radio-televizije Republike Srpske i u julu, bio je najgledaniji u Srbskoj.


Beograd -- Emisija o poznatima "Premijera", nedavno je proslavila svoj prvi rođendan. Luksuznom žurkom obeležena je godina uspešnog izveštavanja o kretanju poznatima.


Ostale novosti iz rubrike »