enekretnine.info - vrh
Početna stranica > Novosti

Besplatne škole tenisa za decu na Dejvis Kupu

Besplatne škole tenisa za decu na Dejvis Kupu
08.04.2017. god.


Kompanija NIS je u saradnji sa Teniskim savezom Srbije (TSS)  i ovoga puta obradovala sve mališane otvorenom školom tenisa na Dejvis kupu. Teniski meč između reprezentacija Srbije i Španije koji traje do 9. aprila u hali „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu upotpunjen je i besplatnom školom tenisa koja deci pruža priliku da uz pomoć stručnih trenera i opreme prilagođene njihovom uzrastu, nauče prve teniske korake. Osim što bodre našu reprezentaciju, mališani će kroz druženje i igru moći na lak i jednostavan način da nauče  pravila „belog sporta“.

Takođe, kompanija NIS obezbedila je i prigodne poklone za sve učesnike škole tenisa.

Dejvis kup predstavlja odličnu priliku da najmlađi uživo na terenu gledaju najbolje srpske tenisere, a zatim i sami isprobaju osnovne teniske poteze u NIS-ovoj otvorenoj školi. Cilj pokretanja škole tenisa je da motiviše decu da se od najranijeg uzrasta bave sportom, razviju sportski duh i usvoje zdrav način života.

NIS, kao višegodišnji generalni sponzor TSS-a, u skladu sa svojim korporativnim sloganom „Budućnost na delu“ podržava i afirmiše mlade talente i doprinosi razvoju profesionalnog i dečjeg sporta. 

 


  • Izvor
  • / vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost