enekretnine.info - vrh
Početna stranica > Novosti

Gazajev: Bi-Bi-Sijev film o ruskim navijačima čista provokacija

Gazajev: Bi-Bi-Sijev film o ruskim navijačima čista provokacija
17.02.2017. god.


Zamenik predsednika Odbora za fizičku kulturu, sport, turizam i omladinu Državne dume Rusije Valerij Gazajev smatra da je Bi-Bi-Sijev film o ruskim navijačima provokacija.

„Čista provokacija. Štaviše, od 2010. godine, kada je naša zemlja dobila pravo da organizuje Svetsko prvenstvo, mediji, a posebno zapadni, konkretno britanski mediji, potrudili su se da stvore negativnu sliku o ruskom fudbalu, uglavnom zato što su izgubili pravo da bude domaćini Svetskog prvenstva“, istakao je Gazajev.

​Ranije je poslanik Državne dume Igor Lebedev u komentaru za televiziju „360“ saopštenja o filmu Bi-Bi-Sija nazvao pokušajem da se diskredituje Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. godine.

​Na britanskoj televiziji Bi-Bi-Si 17. februara premijerno je prikazan dokumentarni film u kojem su ruski navijači predstavljeni kao krivci za nerede tokom Eura 2016. godine u Francuskoj. Ambasada Rusije u Londonu saopštila je da je cilj filma da se uništi želja za odlaskom u Rusiju na Svetsko prvenstvo 2018. godine.  • Izvor
  • / vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost