booking.com
Početna stranica > Novosti

Pljačkaše iz BiH njemačka policija hvatala helikopterom

Pljačkaše iz BiH njemačka policija hvatala helikopterom
21.01.2017. god.

 LINEBURG - Kriminalistička policija u Lineburgu uhapsila je osam članova organizovane kriminalne grupe, koju čine bh. građani i Crnogorci, osumnjičeni između ostalog za dvije pljačke i devet pokušaja krađe bankomata širom Njemačke. O kakvoj je akciji riječ svjedoče i podaci da je tokom ove potjere korišten i helikopter, a s brojnim vozilima učestvovali su i specijalci, koji su koristili pse tragače.

Hapšenje je, po dostupnim informacijama, uslijedilo nakon neuspješnog pokušaja krađe bankomata u Langenhagenu. Tu su, po podacima koji su objavljeni u medijima, banditi došli sa četiri vozila, te su uz pomoć čeličnih sajli pokušali utovariti bankomat u ukradeni kombi. Nakon što im to nije uspjelo, ostavili su taj kombi, te sa tri vozila pobjegli u različitim pravcima. Tada je počela velika policijska potjera.

Bjekstvo ovih lopova, ispostaviće se kasnije, bilo je kratkog maha. Brzom intervencijom policije trojica pljačkaša su odmah uhapšena nedaleko od mjesta gdje su se okomili na bankomat. Ostali su pohvatani u opsežnoj potjeri u kojoj su učestvovali brojni policajci. Kada su privedeni, ispostavilo se da je riječ o državljanima BiH i Crne Gore.

Njih, između ostalog, sumnjiče za dvije pljačke i devet pokušaja krađe bankomata. Uz sve to, policija ih sumnjiči i za krađu najmanje 12 vozila koje su koristili pri svojim pljačkaškim pohodima, kao i četiri pokušaja krađe automobila.

Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

 Izricanje presude bilo je zakazano za 10 časova. Međutim, sve je počelo nešto kasnije  zbog ogromne gužve ispred sudnice. Šarić ne prisustvuje izricanju jer, kako je rečeno, nije želeo...


Javno se odričem biološkog brata  Jovanović R. Ranka, 42 godine, rođenog u Pljevljima, zbog zlostavljanja  i nasilja u porodici kojem sam bila izložena celog svog života, od kad znam...

 Beživotno telo K. M. (59) pronađeno je večeras ispred njene kuće u selu Goševo kraj Sjenice, a prema nezvaničnim informacijama, ona je ubijena iz vatrenog oružja.     - Telo je...


U pucnjavi u Banjaluci noćas je ubijen D.O, i to dok je bio u autu, a njegova saputnica je ranjena, saznaju "Nezavisne" nezvanično.Ostale novosti iz rubrike »