booking.com
Početna stranica > Novosti

PONOVO ZAJEDNO! Ana i Rasta ŠOKIRALI JAVNOST a sada će uraditi OVO!

PONOVO ZAJEDNO! Ana i Rasta ŠOKIRALI JAVNOST a sada će uraditi OVO!
13.01.2018. god.

 Domaću javnost krajem prošle godine šokirala je vest o razvodu estradnog para Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste. Naime, oni su 3. avgusta prošle godine dobili ćerkicu Taru, a samo nekoliko meseci nakon toga rešili su da stave tačku na svoj brak.

 
Ipak, oni su nastavili da sarađuju, a sada planiraju i zajednički koncert. Kako portal Pink.rs i ekipa emisje "Ekskluzivno" saznaju, bivši supružnici zapevaće u duetu 16. februara u skopskoj areni "Boris Trajkovski".
 
Kako nezvanično saznajemo, oni će u Skoplju deliti sobu, zbog ćerkice Tare, a jedan od zahteva bivših supružnika bio je i da u sobi postoji inhalator zbog Rastinog problema sa sinusima, dok je Ana tražila specijanu, skupocenu vodu, koju piju svetske zvezde poput Bijonse.


  • Izvor
  • pink.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Ovi eksponati se iz mnogih razloga nikada ne iznose iz svog muzeja. Svaki muzej u svetu je zainteresovan za iznajmljivanje svojih eksponata drugim institucijama koje negde drugde organizuju izložbe, jer...Prema saopštenju Ministarstva odbrane DNR ukrajinske snage su za protekla 24 sata 22 puta napale teritoriju DNR.Pod vatrom ukrajinskih snaga našlo se 8 naseljenih mesta Republike.Ostale novosti iz rubrike »