booking.com
Početna stranica > Novosti

TUGA U PORODICI SLAVNE VODITELJKE: Otac joj je PREMINUO a ona mu je OVAKO odala POČAST!

TUGA U PORODICI SLAVNE VODITELJKE: Otac joj je PREMINUO a ona mu je OVAKO odala POČAST!
13.01.2018. god.
Slavna voditeljka Elen Dedženeris, koja vodi emisiju "Elen šou" već 15 godina, objavila je da je njen otac Eliot preminuo ove nedelje, što je njoj jako teško palo.

 Kako je objasnila, on je preminuo u 92. godini, te dodala da je vodio srećan, dug život onako kako je želeo i da nikada nije išao kod lekara, kao ni ona, niti koristio lekove.

 
Bio je veoma ponosan na mene, voleo je ovaj šou, bio je drag čovek, prihvatao sve i nije nikad osuđivao. Moj brat i ja smo smisao za humor nasledili od njega - rekla je voditeljka.
Ona je ispričala i jednu dirljivu priču:
 
Imali smo samo jedan porodični odmor, kad sam ja bila mala i došli smo da posetimo ovaj plac na kom se snima emisija. Sada, ja radim ovde, imam svoj studio sa svojim imenom na njemu i moj otac je bio veoma ponosan na to. Pre nego što je umro, pričali smo telefonom i uspela sam da se oprostim od njega. Kada smo završili razgovor, ja sam izašla iz studija, okrenula se i videla dugu iznad zgrade. Moj otac je preminuo samo 10 minuta posle toga - rekla je voditeljka drhtavim glasom.


  • Izvor
  • pink.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE


Pomoćnik predsednika Sjedinjenih Država za nacionalnu bezbednost Džon Bolton se nada da će se proširiti dijalog o Siriji i drugim pitanjima sa ruskom vojskom. "Slažemo se s vama da su...


Srbija se i dalje zalaže da se svim članovima ruske delegacije vrati pravo glasa u PSSE (Parlamentarna skupština Saveta EU), izjavila je predsednik Narodne skupštine Srbije Maja Gojković. "Poznata vam...

Šef evropske diplomatije Federika Mogerini proglasila je Crno more "evropskim". "Da vas podsetim da je Crno more evropsko more i ne želimo da budemo svedoci koncentrisanja vojnih snaga u našem...Ostale novosti iz rubrike »