Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

RT: Ruska medicinska sestra u bikiniju ispod providnog zaštitnog odela zbog vrućine

RT: Ruska medicinska sestra u bikiniju ispod providnog zaštitnog odela zbog vrućine
20.05.2020. god.


Medicinska sestra u bolnici u Tuli u centralnoj Rusiji postala je senzacija na društvenim mrežama preko noći nakon što se pojavila na poslu u donjem rublju ispod zaštitnog odela, rukavica i naočara.

Fotografija medicinske sestre, obučene u providno zaštitno odelo, sa tacnom punom lekova, koje treba da da pacijentima, postalo je viralno nakon što objave Tulskih novosti.


Forografija je snimljena, kako se navodi, u regionalnoj bolnici za zarazne bolesti u Tuli, najvećem gradu regiona Tula, udaljenom 193 kilometra južno od Moskve.
Pacijentima nije smetala odvažno oblačenje i nisu mogli da odole, a da ne bace pogled na opuštenu medicinsku sestru, saopštila je osoba koja je sačinila fotografiju.


Međutim, sama medicinska radnica navodno nije bila svesna svog postupka. Isti izvor rekao je da je mlada žena odlučila da preskoči dezinfekciju odeće, budući da joj je bilo vruće sa nošenjem zaštitne odeće ceo dan, te da nije mogla ni da pretpostavi da će se telo videti u tolikoj meri.


Priča se ubrzo proširila po medijima u Rusiji, privlačeći pažnju, između ostalogm i medicinskih organa. Regionalno ministarstvo zdravlja ju je upozorilo, navodeći da je prekršila smernice.


„Zaposleni su podsećeni na obavezu da se pridržavaju uslova sanitarne odeće i izgleda“, naveli su u Ministarstvu.

Iako odluka medicinske sestre da prekrši pravila i da se raskomoti, nije naišla na odobravanje Ministarstva i nekih korisnika na društevnim mrežama, većina javnosti stala je na njenu stranu, izraživši komplimente i pohvale.

„Bravo! A činjenica da rizikuje život? Niko joj ne zahvaljuje za to! A kad je u pitanju ukor, evo vas!“ navodi se u jednom komentaru.

U drugom se navodi da je skidanjem odeće želela da olakša sebi pristup pacijentima, a ne da se pokaže, te da je kriva bolnička uprava.

„Zašto svi kukate! Niko nije uzeo u obzir činjenicu da se skinula zbog vrućine !!! Devojka je dobro uradila, pokazujući da je u tim uslovima nemoguće raditi! "

Izvor: Vostok / RT

   • Izvor
  • Tanjug
  • foto: © Global Look Press / CTK Photo / Vojtech Vlk / RT/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Na društvenim mrežama se pojavio snimak neobične svadbe u Krasnodaru. Ispod snimka se navodi da se par venčao u jednoj od stambenih zgrada komunalnog preduzeća „Moskovski”, pre


Šta vam je činiti da se ne razbolite od dosade dok traje ova izolacija? Pevajte, pevajte i... pogledajte kako to Rusi rade na balkonima! Svoje su balkone u muzičku scenu...

Pentagon je na svom sajtu objavio video zapise u kojima su snimljene "neidentifikovane pojave". Prema podacima agencije, jedan od tri nekategorisana videa snimljen je u novembru 2004. godine, a druga...


Restaulatori iz Primoskog regiona odlučili su da osposobe tenk T-18 (MS-1), napravljen pre skoro 100 godina. Nakon toga, vremešno borbeno vozilo učestvovaće na vojnoj paradi posvećenoj 75. godišnjici pobede...


Vojnici i oficiri iz ruskog Tenkovske divizije "Kantemirovskaja" smislili su nov način obeležavanja Međunarodnog dana žena, koristeći svoje veštine marširanja da stvore živu „čestitku“ za svoje koleginice.


Ostale novosti iz rubrike »