booking.com
Početna stranica > Novosti

RT: „Bezobrazni štreberi“: Ruski studenti napravili robota koji razlikuje prirodne grudi od veštačkih

RT: „Bezobrazni štreberi“: Ruski studenti napravili robota koji razlikuje prirodne grudi od veštačkih
15.05.2019. god.

 
Izvor: Vostok / RT

Strah da će roboti jednog dana od ljudi preuzeti najbolje poslove ostvarila je grupa ruskih studenata, koji su dizajnirali android čiji je jedini zadatak da pipa ženske grudi.

„Molim vas skinite se. Biće malo hladno, ali to je za nauku “, kaže mladi inžinjer robotičar iz Kazanjskog federalnog univerziteta, ženskom ispitaniku u video izveštaju snimljenom za lokalni studentski kanal.


Devojka tada hrabro nudi svoje grudi mašini, kojoj je, prema rečima mladih inženjera, potreban samo jedan dodir da bi utvrdila da li su grudi prirodne ili veštačke. Sigurno, zadatak koji nijedan čovek nikada neće moći završiti!Robot je takođe u stanju da čita "biometrijske parametre kao što su simetričnost, elastičnost i fleksibilnost", kaže jedan od mladih inženjera.

Međutim, mnogi su istakli da su studenti koji stoje iza projekta više zainteresovani za asistenta u toplesu nego za performans njihovog robo-mamologa.

"Bezobrazni štreberi", rekao je jedan od korisnika Instagrama.
 
"Oni jedva da mogu da zadrže svoj osmeh od sreće", dodao je drugi. 
 


  • Izvor
  • foto: © Reuters / RT/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Pojavio se snimak sovjetske podmornice Šč-302 „Okunj“, koja je potonula 1942. godine. Otkrivena je pre nekoliko dana u Finskom zalivu, u blizini ostrva Beliki Tjuters, piše list „Izvestija“. Kako se...


Prvo pravilo učesnika auto-trka na ulicama Moskve je da ne „trube“ mnogo o svojim akcijama. Drugo pravilo je da ne mešaju „babe i žabe“. Vazduh miriše na zapaljene gume. Dve...

Za samo 800 dana na funkciji predsednika Amerike Donald Tramp je izneo više od 10.000 lažnih ili pogrešnih tvrdnji, podaci su koje je objavio dnevnik „Vašington post“.


Federalni istražni biro SAD (FBI) je obelodanio dokumente o bekstvu Adolfa Hitlera u Argentinu 1945. godine. Prema objavljenim materijalima, šef Trećeg rajha je u podmornici stigao u Južnu Ameriku, a...


Ruska kompanija Almaz, deo koncerna Kalašnjikov, prikazala je letelicu sličnu klasičnim dronovima, koja poseduje modifikovanu automatsku pušku tipa Vepr-12.


Ostale novosti iz rubrike »