booking.com
Početna stranica > Novosti

„Morate nahraniti komarce“: Devojka iz Sibira šokirala Instagram letnjom fotografijom

„Morate nahraniti komarce“: Devojka iz Sibira šokirala Instagram letnjom fotografijom
10.07.2018. god.


Sećate li se devojke kojoj je jakutska ciča zima „našminkala“ trepavice injem? Ona je opet u trendu, s tim što se sada fotografisala sa sibirskim komarcima. Ovaj region je tokom kratkog, ali vrućeg leta pun dosadnih krvopija.

Ovo je Anastasija Gruzdjeva. Njena fotografija napravljena početkom januara postala je veoma popularna na internetu, ali i veoma poučna – mnogi su shvatili koliko zima u Jakutsku može biti surova.

Ovoga puta su „sponzori fotografije bili buket cveća i nedostatak krema protiv komaraca“, šali se Anastasija. „Hoćeš li da staneš na trenutak i napraviš selfi? Ili da nabereš buket cveća? Onda moraš nahraniti gomilu komaraca. Bilo je to strašno iskustvo“, dodaje ona.

Njena poruka na Instagramu već ima preko 5.000 lajkova. Gruzdjeva se začudila što su neki pomislili da je ona obradila fotografiju u fotošopu.

Moskovljanka Tatjana Savina učinila je ovu fotografiju Gruzdjeve još zanimljivijom tako što je zimsku i letnju fotografiju stavila jednu pored druge i propratila komentarom: „Jakutija u dve slike“.