Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

SAD potvrdile da je povređeno 11 vojnika tokom bombardovanja američkih baza u Iraku od strane Irana

SAD potvrdile da je povređeno 11 vojnika tokom bombardovanja američkih baza u Iraku od strane Irana
17.01.2020. god.


Centralna komanda američke vojske potvrdila je da je prilikom bombardovanja američkih baza u Iraku od strane Irana povređeno 11 vojnika Oružanih snaga SAD.


Predstavnik Centralne komande američke vojske Bil Erban, rekao je da se očekuje da ti vojnici uskoro budu vraćeni u Irak.

Iran je bombardovao američke baze u Iraku 8. januara kao odgovor na ubistvo iranskog generala Kasema Sulejmanija.


  • Izvor
  • Tanjug
  • foto: Gugl mapa/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Konkursi za prijem kandidata u Vojnu akademiju, Medicinski fakultet Vojnomedicinske akademije, Vojnu gimnaziju i Srednju stručnu vojnu školu otvoreni su do 15. marta ove godine, saopštilo je Ministarstvo odbrane...


Najnoviji ruski borbeni avioni MiG-35 moći će da slete u automatskom režimu, a odgovarajuća tehnologija je već napravljena, saopšteno je za RIA Novosti u pres službi korporaciji "MiG".

Rusija danas slavi Dan branilaca otadžbine. Nezvanično, u Rusiji se 23. februar obeležava kao dan muškaraca, bez obzira da li su u vojnoj službi ili ne.


Moskva: Cilje vežbi SAD za "odvraćanje ruskog nuklearnog udara" je pokušaj zastrašivanja evropskog stanovništva

Sirijska protivvazduhoplovna odbrana dobila je naređenje da otvori vatru na sve leteće objekte koji uđu u vazdušni prostor zemlje ilegalno, saopštila je komanda Oružanih snaga Sirije.Ostale novosti iz rubrike »