Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Džabarov: Putin u suštini Medvedevu ponudio mesto potpredsednika Rusije

Džabarov: Putin u suštini Medvedevu ponudio mesto potpredsednika Rusije
15.01.2020. god.


Predsednik Rusije Vladimir Putin ponudio je Dmitriju Medvedevu, u suštini, mesto potpredsednika Rusije, izjavio je zamenik predsedavajućeg Odbora za međunarodne poslove Saveta Federacije Rusije i general Federalne službe bezbednosti (FSB) Vladimir Džabarov.

„Ovo je najviša pozicija. S obzirom na to da je šef države predsednik Saveta bezbednosti, ovo je, u stvari, mesto potpredsednika“, objasnio je senator.

Naglasio je da je „ovo veoma počasna i važna funkcija“. Džabarov je takođe istakao da je Medvedev iskusan političar, da je bio predsednik i premijer, i da će „moći da primeni svoje kolosalno iskustvo na novoj funkciji“.

Ranije je predsednik Putin objavio da namerava da uvede funkciju zamenika predsednika Saveta bezbednosti Rusije i ponudi je Medvedevu.  • Izvor
  • Tanjug
  • foto: © RIA Novosti / Dmitriй Astahov/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Konkursi za prijem kandidata u Vojnu akademiju, Medicinski fakultet Vojnomedicinske akademije, Vojnu gimnaziju i Srednju stručnu vojnu školu otvoreni su do 15. marta ove godine, saopštilo je Ministarstvo odbrane...


Najnoviji ruski borbeni avioni MiG-35 moći će da slete u automatskom režimu, a odgovarajuća tehnologija je već napravljena, saopšteno je za RIA Novosti u pres službi korporaciji "MiG".

Rusija danas slavi Dan branilaca otadžbine. Nezvanično, u Rusiji se 23. februar obeležava kao dan muškaraca, bez obzira da li su u vojnoj službi ili ne.


Moskva: Cilje vežbi SAD za "odvraćanje ruskog nuklearnog udara" je pokušaj zastrašivanja evropskog stanovništva

Sirijska protivvazduhoplovna odbrana dobila je naređenje da otvori vatru na sve leteće objekte koji uđu u vazdušni prostor zemlje ilegalno, saopštila je komanda Oružanih snaga Sirije.Ostale novosti iz rubrike »