booking.com
Početna stranica > Novosti

Putin: Evroazijsko partnerstvo treba da bude izgrađeno bez političkog i ekonomskog egoizma

Putin: Evroazijsko partnerstvo treba da bude izgrađeno bez političkog i ekonomskog egoizma
14.06.2019. god.


Evroazijsko partnerstvo zasnovano na EES-u i inicijativi "Jedan pojas - jedan put" treba da bude izgrađeno bez političkog i ekonomskog egoizma, rekao je predsednik Vladimir Putin.


"Smatramo vrlo obećavajućim povezivanje izgradnje Evroazijskog ekonomskog saveza i implementacije kineskog programa "Jedan pojas - jedan put" s ciljem formiranja u budućnosti, velikog evroazijskog partnerstva i izgradnje u njegovom okviru otvorene i jednake konstruktivne saradnje zasnovane na principima i normama međunarodne saradnje, bez ikakvog političkog i ekonomskog egoizma, uzimajući u obzir legitimne interese drugih”rekao je predsednik Putin na sastanku šefova Saveta ŠOS-a.


  • Izvor
  • foto: © RIA Novosti / Alekseй Družinin/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Revolucionarna garda Irana zaplenila je "strani brod", saopštivši da je "krijumčario" milion litara goriva, navodi se u saopštenju. Zaplena dolazi usred sukoba Teherana sa Londonom zbog ranije zaplenjenog tankera. ...Moskva je zabrinuta zbog zdravstvenog stanja srbskog generala Ratka Mladića, jer nema potvrde nezavnisnih izvora da dobija adekvatnu medicinsku pomoć u haškom pritvoru, izjavio je u Njujorku zamenik stalnog...


Usvajanje zakona o jeziku u Ukrajini nije unutrašnja stvar Kijeva, izjavio je na sednici Saveta bezbednosti UN stalni predstavnik Rusije u ovoj organizaciji Vasilij Nebenzja.


Ostale novosti iz rubrike »