booking.com
Početna stranica > Novosti

Kosačov: Zelenski ima jedinstvenu šansu da završi rat i da u istoriju Ukrajine uđe kao mirotvorac

Kosačov: Zelenski ima jedinstvenu šansu da završi rat i da u istoriju Ukrajine uđe kao mirotvorac
21.05.2019. god.


Novoizabrani predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski ima jedinstvenu šansu da završi rat u Donbasu i da uđe u istoriju kao mirotvorac, izjavio je šef komiteta za međunarodne poslove Saveta federacije Rusije Konstantin Kosačov.


„Zelenski ima jedinstvenu šansu da završi rat i da u istoriju Ukrajine uđe kao mirotvorac“, rekao je on.

Prethodno je inauguraciju Zelenskog prokomentarisao i šef ruske diplomatije Sergej Lavrov, koji je izjavio da bi novoizabrani predsednik trebalo da pokrene dijalog o minskim sporazumima od stavke razmene zarobljenika po principu „sve za sve“.
 


  • Izvor
  • foto: © RIA Novosti/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio sedmoricu pripadnika nekadašnje Jedinice za specijalne operacije (JSO) od optužbi za oružanu pobunu jedinice 2001. godine. Ov


Raspoređivanje američkih raketa na kopnu u blizini ruskih granica izazvalo bi raketnu krizu sličnu „Karipskoj“, izjavio je zamenik šefa ruske diplomatije Sergej Rjabkov u Državnoj dumi.


Zapadne države ignorišu pojavu nacionalizma i rusofobije u Gruziji, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov na sastanku sa rukovodiocima ruskog NVO sektora.

U Kremlju sa žaljenjem konstatuju da u Gruziji vlada rusofobska histerija koju radikalni elementi veštački podgrevaju iznutra, izjavio je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.


- „Slovensko bratstvo“ je vežba koja je pokazala da je Vojska Srbije u nivou najopremljenijih i najobučenih armija na svetu. Pripadnici Specijalne brigade Vojske Srbije pokazali su da mogu...


Ostale novosti iz rubrike »