booking.com
Početna stranica > Novosti

Situacija u Venecueli biće glavna tema na sastanku Lavrova i Pompea

Situacija u Venecueli biće glavna tema na sastanku Lavrova i Pompea
04.05.2019. god.


Situacija u Venecueli biće glavna tema na sastanku ministra inostranih poslova Rusije Sergeja Lavrova i američkog državnog sekretara Majka Pompea 6. maja u Finskoj, izjavio je zamenik šefa ruske diplomatije Sergej Rjabkov.

„Pored toga, po svoj prilici biće reči o Siriji i moguće o Ukrajini. Ako ostane vremena, ministri bi mogli da se dotaknu bilateralnih tema“, rekao je Rjabkov.

Lavrov i Pompeo će se sastati u okviru ministarskog zasedanja Arktičkog saveta u Rovanijemi u Finskoj. 

Čitajte više na Situacija u Siriji - iz minuta u minut


Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut  • Izvor
  • foto: © MID RF/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Ruske energetske kompanije same osiguravaju zaštitu svojih informacionih sistema i nisu dobile informacije o napadima, saopštilo je Ministarstvo energetike, prenose RIA Novosti.


Komanda američkih snaga na istočnom obodu Severnoatlantske alijanse biće bazirana u Poljskoj, izjavio je ministar odbrane Poljske Mariuš Blaščak.

Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je snimak leta aviona Su-27SM3 i Su-30M2 krasnodarskog mešovitog avijacionog puka na malim visinama u planinsko-šumskom predelu Kavkaza. Kako se navo


Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić uputio je otvoreno pismo Mirašu Dedeiću, takozvanom itropolitu NVO "Crnogorska pravoslavna crkva", povodom njegovih jučerašnjih

U Rusiji su komentarislai reči savetnika predsednika SAD za nacionalnu bezbednost Džona Boltona da je venecuelanski predsednik Nikolas Maduro potpisao u maju sa Rusijom vojni ugovor u vrednosti od...Ostale novosti iz rubrike »