booking.com
Početna stranica > Novosti

Odobreni projekti 15 nevladinih organizacija

Odobreni projekti 15 nevladinih organizacija
15.06.2017. god.

Odobreno je 15 projekata iz različitih oblasti od 16 prijavljenih na konkurs, a nevladine organizacije pojedinačno su dobile od 500 do 2.000 KM, koliko je odobreno za projekat "Jazz Festival-2017" Ekološkog pokreta "Zelenkovac".

Predsjednik tog pokreta Borislav Janković rekao je da su spremni za još jedan festival, koji će biti održan posljednjeg vikenda u julu, te istakao da je ove godine poboljšana organizacija, kao i da su izabrani dobri bendovi iz više zemalja Evrope.

Aničićeva je rekla da opština godinama podržava rad nevladinih organizacija jer su njihovi projekti korisni za zajednicu.

Ona je navela da je potpisivanje ugovora organizovano u etno-kući u mjestu Podrašnica da bi se promovisala ta destinacija i rad Udruženja "Naša žena", koje je dobilo 1.340 KM za projekat "Kuća dobre sofre".

Predsjednik Udruženja "Naša žena" Borjana Janković rekla je da je akcenat njihovog rada na promociji zdrave hrane i seoskog turizma da bi se na taj način privukli turisti u ovaj kraj.

 "Za predstavljanje naših proizvoda koristimo prostorije etno-kuće", dodala je Jankovićeva.

N

 

   • Izvor
  • vijesti.RS
  • / www.Mrkonjic-Grad.RS


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Prema saopštenju Ministarstva odbrane DNR ukrajinske snage su za protekla 24 sata 24 puta napale teritoriju DNR. Pod vatrom ukrajinskih snaga našlo se 14 naseljenih mesta Republike.


Na poziv Srbskog nacionalnog savjeta, u Podgorici je održan sastanak na kome su, osim domaćina, kojeg je predstavljala delegacija na čelu sa predsjednikom dr Momčilom Vuksanovićem, učestvovali i lideri...


  Sud u Hagu svojski se trudi da ne dopusti da general Ratko Mladić ima pravično i pravedno suđenje. Sada je Sudija Vilijam Sekule, čije je izuzeće iz svog žalbenog...

U okviru Manifestacije "Dani slobode", koja se održava u Beogradu od 19. oktobra do 1. novembra, juče je održan Memorijalni defile "Korakom pobede do slobode" od Igumanove palate do...


Rusija osuđuje nove američke akcije kojima se pokušava uceniti Rusija da napravi ustupke u oblasti strateške stabilnosti, izjavio je zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Riabkov za RIA Novosti...


Ostale novosti iz rubrike »