autoBerza.biz
Početna stranica > Novosti

OBAVJEŠTENJE SVIM JLS - Održavanje radionica „PRIMJERI PROJEKATA ZA JLS KOJI SE FINANSIRAJU IZ FONDA 02 - od ideje do realizacije“

08.06.2018. god.
Poštovani, Na osnovu Javnog poziva za dostavljanje projektnih prijedloga za sufinansiranje iz sredstava koja uplaćuju društva za osiguranja i filijale društava za osiguranje iz FBiH kao dio preventive za realizaciju projekata unapređenja bezbjednosti saobraćaja, koji je objavljen u Glasu Srpske dana 22. maja, 2018. godine, pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radionicama na temu „PRIMJERI PROJEKATA ZA JLS KOJI SE FINANSIRAJU IZ FONDA 02- od ideje do realizacije“.

Prethodno pomenute radionice organizuje Agencija za bezbjednost saobraćaja u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja Srbije.

Cilj radionica jeste da se zaposleni u jedinicama lokalne samouprave (u daljem tekstu: JLS) upoznaju sa Kriterijumima za dodjelu sredstava JLS i fazama pripreme prijedloga projekata koji će ući u postupak vrednovanja i izbora. Ciljna grupa učesnika radionica su: zaposleni u JLS na poslovima saobraćaja i zaposleni na poslovima pripreme i realizacije budžeta. Preporuka je da bar jedan predstavnik JLS bude iz oblasti saobraćaja i bar jedan iz oblasti pripreme i realizacije budžeta.

Radionice će se održati na dvije lokacije i to:

Lokalitet

Datum

Vrijeme trajanja

Mjesto

Višegrad

13. jun, 2018.

09.30-12.30

Skupštinska sala

Banja Luka

14. jun, 2018.

09.30-12.30

Skupštinska sala

 

 

   • Izvor
  • Nova zvezdana staza
  • / absrs.org


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost