Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti
PARADX MEDIA

Pridobijte nove kupce uz pomoć online oglašavanja

Cjelodnevni seminar u Banja Luci
Pridobijte nove kupce uz pomoć online oglašavanja
06.03.2019. god.
Nakon iskazane potrebe, ali i nakon niza uspješno organizovanih edukacija iz različitih oblasti i segmenata online marketinga, Paradox Media-digitalna agencija organizuje cjelodnevni seminar u Banja Luci, koji će se održati 23. marta.

Seminar "Kako pridobiti nove kupce online" namijenjen je preduzetnicima, osobama iz marketing sektora, marketarima koji se oglašavaju, ali žele saznati napredne metode i tehnike koje provjereno funkcionišu kao i individualcima koji žele savladati facebook i instagram oglašavanje. Pružiće priliku polaznicima da postanu odlični u pisanju prodajnih tekstova, otkriti sve metode i trikove koje ova digitalna agencija koristi u oglašavanju kako bi svojim klijentima kontinuirano ostvarivali profitabilne rezultate.

 
 
Kako je online oglašavanje postalo jedan od najučinkovitijih načina za rast i razvoj biznisa i preduzeća svih veličina, predavač Faris Biogradlić, osnivač Paradox media, govoriće o svim naprednim marketinškim strategijama za kreiranje uspješnih online kampanja. 
 
 
U današnje vrijeme kada se većina populacije u svijetu informiše putem interneta, veoma je bitno uključiti se u taj fenomen i spoznati što više o istom. Na oglašavanje, kao način komuniciranja vrijednosti proizvoda i/ili usluga, odnosno brenda potencijalnim kupcima, treba gledati kao na neophodan dio uspješnosti poslovnog poduhvata.
 
Putem društvenih mreža imate priliku da jačate brend i online reputaciju, povećavate promet na web stranici i zbližavate se sa vašim klijentima, kao i da proširite poslovnu mrežu, pronađete nove kupce i nove načine ostvarenja prihoda. Na seminaru će se, takođe, proći kroz cijeli sistem marketing automatizacije kojeg je moguće integrisati u određeni biznis kako bi bio drugačiji i bolji od konkurentskog.
 
Prijave i rezervacije kotizacije za seminar, kao i više informacija pronađite na link-u.
 
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Sa prof. dr Ljiljanom Marković, našim svetski priznatim stručnjakom za japanologiju i v.d. dekankom Filološkog fakulteta, razgovarali smo o aktuelnim pitanjima univerzitetske nastave u uslovima vanrednog stanja.


Grafički dizajn je, ukratko rečeno, „umjetnost ili vještina kombinovanja teksta i slika u reklamama, magazinima i knjigama“.

Najveća opasnost za gubitak stečenog ugleda organizacije je krizna situacija. Kriza je neplanirani i neželjeni izrazito negativni proces koji traje određeno vrijeme. Krizni negativni uticaj može ugroziti dugoročni opstanak...


​Pozivamo ceo srbski narod da u ovom trenutku bude jedinstven, da iskaže svoj stav, jer je dovedeno u pitanje opstanak ne jednog njegovog dela, već srbskog naroda u celini....

Centar za međunarodnu javnu politiku, u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji, organizovao je panel diskusiju pod nazivom „U susret COP 25 – svet i klima 2020“ na kojoj...


Državni sekretar Ivan Karić otvorio je finalno takmičenje i zasadio crveni hrast u okviru pilot programa koje organizuje Eko Klub Srbije pod nazivom "Šta znaš o ekologiji - Planetometar...


Ostale novosti iz rubrike »