Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

„Srbija neće zatvarati granicu prema Republici Srbskoj, kakva god situacija bila“

„Srbija neće zatvarati granicu prema Republici Srbskoj, kakva god situacija bila“
16.11.2020. god.


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija neće zatvarati granicu prema Republici Srbskoj, kakva god situacija bila, ne samo vezana za virus korona.

Vučić je, na molbu Tanjuga da prokomentariše spekulacije da bi Srbija mogla da zatvori granicu prema Republci Srbskoj, poručio da neće biti nikakvog zatvaranja granica prema Republici Srbskoj.


"Daćemo sve od sebe da uvek i u svakom trenutku pomognemo našem narodu zapadno od Drine, poštujući sve druge", istakao je predsednik Srbije.

Dodao je da je ponosan na odnos Srbije i Republike Srpske, između naših građana sa obe strane Drine, i naglasio da će se tako i nastaviti.

"Neće biti nikakvog zatvaranja granica prema Republici Srbskoj. Ukoliko budemo mogli da pomognemo na bilo koji način i u toku pandemije koronavirusa, i na svaki način, mi ćemo to učiniti i ubuduće", zaključio je Vučić.
 


  • Izvor
  • Tanjug
  • foto: Vostok/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Iranski ministar spoljnih poslova Džavad Zarif osudio je Francusku napad Francuskoj za stalnu podršku "saudijskim ratnim zločincima", odbacujući tvrdnje francuskog kolege Žan Iv Le Driana da Teheran s


Belorusija, uprkos svom skromnom mestu na svetskoj mapi, može sebi priuštiti da vodi nezavisnu spoljnu i unutrašnju politiku, rekao je predsednik Republike Aleksandar Lukašenko, prenosi beloruska Belta.

Teheran je poslao notu Sjedinjenim Američkim Državama u kojoj je upozorio na posledice ugnjetavanja iranskih diplomata, navodi se u saopštenju portparola Ministarstva spoljnih poslova Irana, Saida Hatibzadea.


Norveška je razočarana najavom Rusije o pokretanju procedura za povlačenje iz Sporazuma o otvorenom nebu i planira da sa ostalim učesnicima razgovara o mogućnosti očuvanja Sporazuma, izjavila je za...

Francuska žali zbog namere Ruske Federacije da se povuče iz Sporazuma o otvorenom nebu i nada se da će Moskva preispitati ovu odluku, rekao je portparol francuskog Ministarstva spoljnih...


Pet evropskih država pridružilo se sankcijama Evropske unije Belorusiji, saopštio je Savet EU. „Zemlje-kandidati: Republ


Ostale novosti iz rubrike »