Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

SAD: Rusija ima paralelni projekat kojim pokušava da rasformira NATO

SAD: Rusija ima paralelni projekat kojim pokušava da rasformira NATO
26.06.2020. god.


Specijalni izaslanik američkog predsednika za kontrolu naoružanja Maršal Bilingsli izjavio da je da Rusija navodno ima „paralelni projekat“ da rasformira NATO i tom prilikom uverio da to neće proći uspešno.


On je, s druge strane, predložio Rusiji da svoje napore usredsredi na drugi problem - na to što Kina jača svoje snage.

„Rusija ima paralelni projekat kojim pokušava da rasformira NATO. To se neće desiti. Rusija treba da se fokusira na stvarne probleme, kao što je skriveno povećanje (snaga) Kine“, saošptio je on.


  • Izvor
  • Tanjug
  • foto: twitter.com/mfa_russia/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Beloruski lider Aleksandar Lukašenko u predizbornom obraćanju naciji i parlamentu poručio je da planeta klizi u propast i da bi mogla da „eksplodira“ u svakom trenutku.


Kina poziva SAD da ne otvaraju Pandorinu kutiju tražeći da se proda Tik-Tok, jer će za posledice biti sami krivi, rekao je portparol kineskog Ministarstva spoljnih poslova Vang Venbin. ...

Još jedan bataljon stranih plaćenika poslan je u Belorusiju da destabilizuje zemlju uoči izbora, rekao je predsednik Aleksandar Lukašenko. Prošle nedelje u Minsku su uhapšena 33 osumnjičena. P


U Skupštini Srbije su potvrđeni mandati novih narodnih poslanika koji su položili zakletvu, čime je zvanično konstituisan novi saziv parlamenta. Zasedanje je održano uz mere zaštite zbog koronavirusa.

Američke sankcije protiv Rusije neće biti potrebne ukoliko se Moskva „suzdrži od agresije u inostranstvu i postane prijateljski partner SAD i Evrope“, rekao je savetnik američkog predsednika za nacionalnu...


Savetnik američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Robert O'Brajan izjavio je da ukoliko se potvrde informacije o „zaveri“ Rusije s talibanima, Moskva će platiti za to.


Ostale novosti iz rubrike »