booking.com
Početna stranica > Novosti

RT: „Nemam pojma šta je rekao Makron, ali je zvučalo divno" - Tramp

RT: „Nemam pojma šta je rekao Makron, ali je zvučalo divno
12.07.2018. god.


Izvor: Vostok / RT

Predsednik SAD Donald Tramp se tokom bilateralnog sastanka sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom u Briselu našalio, na šta su se čak su i novinari smejali.

Kada je Makron završio sa davanjem izjave na francuskom, Tramp je odmah rekao da je uživao u govoru francuskog lidera, uprkos tome što ustvari nema nikakve ideje o tome šta je rekao.

"Divno je zvučalo", našalio se Tramp. "Nemam pojma šta je rekao, ali zvučalo je odlično."


Novinari na sastanku prasnuli u smeh, a Makron je je objasnio Trampu da je podsetio na posetu predsednika Parizu godinu dana ranije tokom proslave Dana Bastilje.

   • Izvor
  • foto: © Reuters / RT/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Zakon o izmenama i dopunama Ustava Ukrajine, kojim se određuje kurs zemlje ka ulasku u NATO i Evropsku Uniju, stupiće na snagu u četvrtak, 21. februara.


Predsednik Ukrajine Petro Porošenko koji je na vlast došao državnim udarom, svrguvši legalnog predsednika Viktora Janukoviča, izjavio je da je lično iznosio tela poginulih za vreme dešavanja na Majdanu....

Vojska Venecuele ostaje "odana i podređena" legitimnom predsedniku zemlje Nikolasu Maduru, izjavio je ministar odbrane Venecuele Vladimir Padrino, odbacujući


Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je rekao da je predlog Beograda u pregovorima sa Prištinom – razgraničenje. Možda ima i drugih ideja oko kojih može da se postigne kompromis,...


Predsednik SAD Donald Tramp predložio je vojsci Venecuele da podrži opoziciju zemlje, između ostalog da propusti humanitarni konvoj, ili će izgubiti sve.


Ostale novosti iz rubrike »