eposao.info - vrh - ekonomija
Početna stranica > Novosti

Medvedev: Početak šestogodišnjeg ciklusa u ruskoj ekonomiji neće biti jednostavan

Medvedev: Početak šestogodišnjeg ciklusa u ruskoj ekonomiji neće biti jednostavan
21.09.2018. god.


Ruski premijer Dmitrij Medvedev nije isključio proširenje trgovinskog rata i jačanje pritiska sankcijama u narednih šest godina.


„Svima je jasno da početak ovog šestogodišnjeg ciklusa u ruskoj ekonomiji neće biti jednostavan. Moramo uzimati u obzir situaciju na tržištu sirovina i finansija, kao i moguće proširenje trgovinskih ratova i jačanja protekcionizma i pritiska sankcijama“, rekao je Medvedev.

Prema njegovim rečima, Rusija će voditi svoju ekonomsku politiku kako bi se sigurno razvijala čak i u tako nepovoljnim uslovima, ali i kako bi se obezbedilo stabilno povećanje standarda.    

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut


 


  • Izvor
  • foto: © RIA Novosti / Dmitriй Astahov/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE


Ministar za ekonomsku saradnju i razvoj Nemačke Gerhard Miler govorio je o važnoj ulozi Rusije u „zaštiti globalnih dobara“ i osiguranju snabdevanja hranom, javlja nemačka televizija SVR. On je...

Kineska i iranska saradnja je otvorena, to se mora poštovati


Federalna antimonopolska služba (FAS) i Regulatorna agencija za elektronske komunikacije i poštanske usluge Srbije (RATEL) su dogovorile da počnu da rade zajedno kako bi se ukinuo roming između dve...


Republika Srbska i Srbija prvi put rade na velikim energetskim projektima, izgradnji tri elektrane na gornjem slivu Drine čija je vrednost oko 450 miliona evra.


Ostale novosti iz rubrike »