Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Instagram predstavio opciju Reels

Instagram predstavio opciju  Reels
05.08.2020. god.
Ogromna popularnost aplikacije TikTok naterala je konkurenciju da predstavi slične mogućnosti.

Tako je Instagram predstavio opciju nazvanu Reels. Slično TikToku, korisnici mogu snimati kratke video klipove od petnaest sekundi, uz muziku i efekte. Iakko se čini nova, slične mogućnosti su već bile dostupne u Story modu, ali sada Reels video klipovi mogu da budu prisutni i u feedu, uz slike i video. 

I Facebook je pre nekog vremena omogućio podršku za klipove sa muzikom u pričama, kao i podršku za snimke sa akcionih i 360° kamera. Takođe, sada je moguće i strimovati sadržaj sa svih izvora u 4K rezoluciji, iako ova opcija neći biti dostupna na svim uređajima.

 

 

Ivan Trajković 

Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Predsednici Rusije i Francuske, Vladimir Putin i Emanuel Makron, razgovarali su o situaciji u Nagorno-Karabahu i Belorusiji, saopštila je pres-služba Kremlja.


Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da je Srbska pravoslavna crkva "uadrna pesnica politike posrbljavanja Crne Gore i potčinjavanja te zemlje ruskim nacionalnim interesima".


Krvavo rasplamsavanje sukoba između Azerbejdžana i Jermenije zbog teritorijalnog spora rizikuje da preraste u veliki regionalni rat. Kako su se dve bivše sovjetske republike zaplele u sukob ukorenjen u...


Neprijateljski borbeni helikopter koji je pogođen u Lele Tepeu pao je na teritoriju Irana, saopštilo je Ministarstvpo odbrane Nagorno Karabaha. Jedinice odbrambene armije oborile su 1. oktobra u južnom delu...


Ostale novosti iz rubrike »