Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Uvrede uredniku i novinarima "InfoVranjskih"

Uvrede uredniku i novinarima
27.07.2020. god.

Urednik Vranjskog portala "Infovranjske" Saša Stojković izjavio je da je krajnji cilj napada na njega i njegove kolege, ugasi jedini preostali slobodni medij na jugu Srbije i uguši bilo kakvu kritiku koja se odnosi na Vranje i okolinu. 

 
On je dodao da je preko portala dobio mnogo pretećih poruka, da je već prijavljivao osobu koja se na društvenim mrežama potpisuje kao pripadnik poznatog kriminalnog klana, ali da nadležni nisu ništa preduzeli, a da mu je tužilašvo u Vranju tim povodom saslušanje zakazalo tek na novembar.
 
On ne dovodi u sumnju da je krajnji cilj vladajuće stranke da uništi jedini preostali slobodni medij, portal koji je ostao posle gašenja novina Vranjskih.
 
"Vranjske su uvek bile kritične prema svim vlastima, niko ih nije preterano voleo, ali nikad ovakve uvrede i pretnje nismo doživeli", rekao je Stojković za Betu.
 
On je objasnio da jedino na portalu Infovranjske gradjani mogu da čitaju o kradjama, kriminalu, nepotizmu i pljačkama koje sprovodi lokalna vlast u Vranju, kao i da se portalu svakodnevno javljaju sami gradjani.
 
"Od cevi koja je pukla a niko neće da je zameni, pa do konkretnih dokaza, fotografija, dokumenata o kradjama. Sve to nama dostavljaju sami gradjani i tako nam daju snagu", kaže urednik portala i dodaje da cilj da se uništi i taj jedan medij kojem se gradjani javljaju.
 
M. N.
 
(InfoVranjske) 
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Povodom obeležavanja 29 godina od smrti narodnog heroja Milana Tepića, delegacija Ministarstva odbrane i Vojske Srbije položila je danas venac i odala počast kod spomenika narodnog heroja Milana Tepića...


Konstatujući da je više od milion ljudi preminulo od posledica kovida-19, generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš ocenio je da je to „zastrašujuća brojka“.


Novi premijer Japana Jošihido Suga održao je prvi telefonski razgovor sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, saopštila je japanska agencija Kjodo.

Raspoređivanjem trupa i razvojem vojne infrastrukture u blizini granica Rusije i Belorusije, NATO pokušava da uništi vojni savez dve zemlje, izjavio je zamenik ministra odbrane Rusije i načelnik Glavne...


Ankara je spremna da pruži podršku Bakuu i za pregovaračkim stolom i na bojnom polju, rekao je turski ministar spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu. "Želimo da se pitanje Nagorno-Karabaha reši. Uložil...


Ostale novosti iz rubrike »