Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti
KEEL CUP

MANJAČA 2020

MANJAČA 2020
25.07.2020. god.
Jeste li saznali šta je KEEL CUP?

"KEEL CUP" je turnir u Beach Water Polo-u -u, koji se u Srbiji organizuje od 2015 godine pod pokroviteljstvom kompanije Keel Watersports koja je zvanični tehnički sponzor Vaterpolo reprezentacija Srbije i čiji je suvlasnik Olimpijski šampion u vaterpolu Andrija Prlainovic.

KEEL CUP je jedini turnir u beachwaterpolo na svijetu koji svoja takmičenja organizuje na svim vodama u kojima vaterpolo može da se igra. Od 2020 godine u okviru " KARAVANA KEEL CUP-a" igra se u moru, rijeci, jezeru i bazenu.

Promoter cijelog Keel Cup KARAVAN 2020. godine je vaterpolo legenda i čovjek koji najbolje predstavlja duh sportiste modernog doba - šampion u svakom pogledu Andrija Prlainovic .

KEEL CUP DOLAZI U NAŠ GRAD!!!
Beachwaterpolo(mini vaterpolo) igraju svi, pripremi ekipu, žurka je zagarantovana.
SPEKTAKL U NAJAVI!!!

Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Sve izjave o vojnoj podršci Jermeniji ili Azerbejdžanu dolivaju ulje na vatru u sukobu između ovih zemalja, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.


Peking je pozvao američke političare da ne koriste Kinu za postizanje jeftinih poena pre izbora u novembru, dodajući da američki lideri prizivaju zamišljene pretnje, uključujući optužbe za mešanje u...

Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je da Belorusiju "treba podstaći" da prihvati posredovanje Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju, zbog čega je neophodno voditi dijalog sa Rusijom.


Nemački kancelar Angela Merkel je tokom telefonskog razgovora sa liderima Jermenije i Azerbejdžana saopštila da je neophodno odmah prekinuti vatru i vratiti se za pregovarački sto, saopštila je nemačka...

Predsednik Vladimir Putin je saopštio da se vrši neviđeni spoljni pritisak na Belorusiju, te naglasio da odnosi Moskve i Minska ostaju bratski i saveznički. „Sada, uzimajući u obzir tešku situaciju u...


Rusija i Belorusija će braniti istinu o Drugom svetskom ratu, izjavio je predsednik Vladimir Putin. „Nikada nećemo zabo


Ostale novosti iz rubrike »