Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Iznenadićemo mnoge na lokalnim izborima!

Iznenadićemo mnoge na lokalnim izborima!
21.05.2020. god.

Potpredsednik Jedinstvene Srbije i kandidat za narodnog poslanika Dejan Manić je u emisiji 'Politikon' na TV Palma Plus rekao da će na lokalu lista JS "biti iznenađenje za mnoge stranke u političkom smislu "

 
Manić se založio i za uvođenje besplatnog prevoza u Vranju, a po ugledu na Jagodinu. "Vranju trebaju i donatori, kojih sada nema. Sve se izdvaja iz budžeta, pa imamo situaciju da se projekti finansiraju na uštrb drugih aktivnosti, kao što je kultura."
 
Manić je pohvalio rad humanitarnih organizacija i volontera za vreme vanrednog stanja. "Volonteri iz organizacije Pomoć bez granice su celo vreme ove pandemije i vanrednog stanja nesebično pomagali, donosili namirnice i pomoć, a naročito starijim ljudima kao i socijalno ugroženim porodicama" rekao je Manić.
 
On se osvrnuo i na rad JS na lokalu "Sa koalicionim partnerom SPS sa republičke liste smo u korektnom odnosu, a naš program je prezentovati šta je do sada urađeno, i predstaviti građanima plan za naredne četiri godine. Posebno me raduje podrška mladih i omladine, a takođe naš Aktiv žena ima česte aktivnosti, kao u domenu humanitarnih aktivnosti, tako i na osnaživanju prava žena" naveo je Manić.
 
Ivan Trajković
 
Foto: printskrin
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST EPISKOPSKOG SAVJETA SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE U CRNOJ GORI Manastir Ostrog, 22. septembar 2020.


Ruske banke počele su aktivnije da ulažu u zlato i druge plemenite metale. Na kraju avgusta imale su akumuliranu 121. tonu zlata, što je rekordan pokazatelj, navodi se u...


Uprava za kontrolu stranih aktiva Ministarstva finansija SAD uvrstila je na sankcioni spisak pet državljana Venecuele, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu uprave.


Generalni sekretar UN Antonio Gutereš pozvao je međunarodnu zajednicu da uloži napore kako bi se svi sukobi u svetu završili za 100 dana, odnosno do kraja godine.


Ostale novosti iz rubrike »