Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

MANIĆ: 'Poklanjam svojih 100 eura'

MANIĆ: 'Poklanjam svojih 100 eura'
02.04.2020. god.

 Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma naveo je danas da će 'svojih 100 eura pokloniti porodici kojoj je to neophodno, te da poziva i druge političare da to urade'.

 
I Predsednik odbora Jedinstvene Srbije u Vranju i potpredsednik JS Dejan Manić odmah se priključio ovoj ideji:
 
"Po uzoru na Dragana Markovića Palmu, 100 eura koje treba da dobije svaki punoletni gradjanin po odluci predsednika Vučića, poklanjam porodici kojoj je to zaista potrebno. Pozivam sve političare, funkcionere i odbornike da urade isto. Živela Srbija!" napisao je Manić na svom Fejsbuk profilu.
 
Ministar finansija Siniša Mali je juče najavio paket mera i podsticaja za privredu, kao i da će svaki punoletni građanin Srbije jednokratno dobiti po 100 eura u dinarskoj protivvrednosti.
 
M. N. 
 
Foto: arhiva
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Predlogom Odluke je za isplatu dividende akcionarima predviđeno 4.425.459.256 dinara, odnosno 25 odsto neto dobiti Društva za 2019. godinu koja je iznosila 17.700.065.000 dinara.


Predaja informacija koje budu na raspolaganju zemljama-potpisnicama Sporazuma o otvorenom nebu trećim zemljama, koje ne učestvuju u sporazumu, smatraće se grubim kršenjem „slova i duha“ sporazuma i to mora...

Razgovori Vlade i Mitropolije crnogorsko-primorske o Zakonu o slobodi veroispovesti biće nastavljeni kada se za to steknu uslovi, rekao je premijer Crne Gore Duško Marković.


U odnosima s Rusijom mora se uspostaviti ravnoteža između sankcione politike i saradnje u pitanjima od interesa za Evropsku uniju, izjavio je visoki predstavnik EU za spoljne poslove i...

Pandemija koronavirusa može da doprinese poboljšanju saradnje na međunarodnoj areni, a Rusija i Nemačka mogu da imaju vodeću ulogu u tome, izjavio je šef diplomatije Sergej Lavrov.


Vlada Rusije je do 1. oktobra 2020. uvela privremenu zabranu uvoza benzina, dizel-goriva i kerozina, kao i nekih drugih vrsta goriva, navodi se u saopštenju vlade.


Ostale novosti iz rubrike »